Skip to content
Staff Picks

De beste Snipes Essentials voor dames en heren

17 november 2021 21:00
De beste Snipes Essentials voor dames en heren

Snipes heeft een groot assortiment aan sneakers en kleding. Naast een breed aanbod, verkoopt de shop ook zijn eigen items. Onder de naam Snipes Essentials heeft het merk zijn eigen Basic collectie waar hun eigen merklogo op te zien is. Bekijk hier de beste picks.

Snipes Essentials beste picks

Snipes is een sneaker en streetwear store. De winkel opende in 1998 voor het eerst zijn deuren in Essen en werd opgericht door Sven Voth. De winkel specialiseert zich in sneakers en heeft een hoop merken als Nike, adidas, PUMA en Karl Kani.

Daarnaast heeft Snipes ook een eigen lijn. In de Snipes Essentials lijn zijn shirts, hoodies en joggingbroeken voor dames en heren te zien. Deze Essentials hebben een basic design en hebben het logo op de items gestikt. Wij hebben onze persoonlijke favorieten voor je op een rijtje gezet.

Small Logo Essentials Sweatshirt

Het eerste item uit onze picks, is deze lichtroze Essentials sweatshirt voor heren. Het item heeft het Snipes logo op de linkerborst gestikt en kleurt hier wit. De trui heeft elastische banden bij de mouwen en heupen. Dit geeft de trui vorm en zorgt ervoor dat het item op zijn plaats blijft.

Snipes Small Logo Essentials Crew Neck
Snipes Small Logo Essentials Crew Neck

Oversize Tee dames

Dit oversized T-shirt voor dames heeft een beige kleur gekregen. Op de borst is het Snipes logo in het zwart gedrukt. Het item is met zijn beige kleur erg makkelijk te combineren en geeft jouw outfit een classic look. Ook is het item in de sale te shoppen.

Snipes Small Logo Essentials Oversized Tee
Snipes Small Logo Essentials Oversized Tee

Snipes Medium Logo T-shirt

Dit heren shirt is een must in iedere kledingkast. Het shirt komt in een zwarte colorway en heeft het Snipes logo op de borst in het wit gedrukt. Het shirt heeft een relaxte fit en past bij iedere foto.

Snipes Medium Essentials Logo Tee

Tight Sweatpants dames

Het volgende Snipes Essentials item, is deze tight sweatpants in de kleur grijs. Een goede joggingbroek is een musthave in iedere kledingkast. De broek heeft een elastische band bij de heup en is verstelbaar met koordjes. Op de linkerheup is het Snipes logo in het wit gestikt.

Snipes Tight Sweatpants Small Logo
Snipes Tight Sweatpants Small Logo

Essentials Troyer heren

Deze troyer voor heren heeft een opvallende kleur gekregen. De felpaarse trui heeft een rits die tot halverwege de borst loopt. Op de linkerborst is het Snipes logo in het wit gedrukt. Het item bestaat uit polyester en nylon en is geschikt voor de komende winterdagen.

Snipes Small Logo Essentials Troyer
Snipes Small Logo Essentials Troyer

Unisex Tee Lichtgroen

Dit lichtgroene T-shirt is voor zowel de dames als de heren. Het item heeft een vrolijk kleurtje en heeft het merklogo op de borst in het wit. De Tee is gemaakt van 100% katoen en is met zijn lichte kleur erg opvallend. Daarnaast is het item nu ook met korting te scoren.

Snipes Essentials Tee lichtgroen
Snipes Essentials Tee lichtgroen

Snipes Crew Blauw

Dit opvallende item verdient ook zeker een plekje in onze favoriete picks. De crewneck heeft een felblauwe kleur gekregen en heeft het logo in het wit gestikt. De trui heeft een relaxte fit en is gemaakt van katoen en polyester. Daarnaast kan het item ook met de bijpassende joggingbroek gecombineerd worden.

Small Logo Essential Crew
Small Logo Essential Crew

Shirt Back Logo Grey

Dit grijze shirt is wederom voor de dames en heren beschikbaar. Het item heeft een relaxed fit en komt ook in de kleuren zwart en wit. Op de borst is het logo van het merk te zien en ook op de rug is het logo in het groot terug te zien. Het item bestaat uit katoen en viscose.

Snipes Logo Back Tee
Snipes Logo Back Tee

Witte Mesh Shorts heren

Dit witte mannen short is het perfecte item tijdens een work-out of training. De short is gemaakt van mesh wat het een erg ademend item maakt. De broek komt tot ongeveer de knieën en heeft het logo in het zwart op de broek gestikt.

Snipes Small Logo shorts wit

Sweatshort dames blauw

Ook voor de dames is er een short dat geschikt is om in te loungen of sporten. Dit felblauwe item heeft een korte fit en is gemaakt van sweatstof. Het item draagt het Snipes logo op de broekspijp en kleurt hier wit. Ook dit item is in de korting te scoren.

Small Logo Essential Sweatshorts
Small Logo Essential Sweatshorts

Dit waren onze eigen favoriete picks uit de Snipes Essentials collectie. Wil je liever zelf door de collectie scrollen? Klik dan op de button hier beneden en scoor jouw favoriete items.