Skip to content
Upcoming

De beste sneakers van 2023 bij Stadium Goods

18 mei 2023 14:45
De beste sneakers van 2023 bij Stadium Goods

Ondanks dat we nog niet eens halverwege het jaar zitten, is 2023 nu al een bijzonder jaar als het gaat om sneaker releases. Van de terugkeer van de Nike Air Max 1 ‘Big Bubble’, tot aan de laatste Air Jordan 1 Low release in samenwerking met Travis Scott – 2023 is een goed sneakerjaar. Bij Stadium Goods vind je alle releases van 2023.

Stadium Goods

Stadium Goods is een online marktplaats dat zich focust op sneakers, streetwear en accessoires. Het bedrijf werd in 2015 opgericht door John McPheters en Jed Stiller. Met passie voor sneakers, richtten de twee een fysieke sneakerwinkel op midden in New York City. Binnen enkele jaren is Stadium Goods uitgegroeid tot een van ’s werelds grootste retailers op het gebied van exclusieve sneakers.

Stadium Goods New York
Stadium Goods New York – Beeld Complex

De winkel in New York staat er tot op de dag van vandaag nog steeds en is een hotspot voor sneakerliefhebbers zoals jij en ik. Ook de welbekende Complex serie ‘Sneaker Shopping’ met host Joe La Puma is al meerdere keren opgenomen bij een van de twee vestigingen in Amerika.

Sinds de oprichting in 2015, is Stadium Goods uitgegroeid tot een vertrouwd platform met de exclusiefste en zeldzaamste sneakers. Volgens de New York Times is het bedrijf de ‘Tiffany’s for sneakerheads’ en onderscheidt het bedrijf zich door altijd professioneel en deskundig te werk te gaan.

Stadium Goods

De sneakers die verkocht worden bij Stadium Goods, zijn authentiek en worden professioneel gecheckt. Ook kun je via Stadium Goods je eigen sneakers verkopen.

Top 10 releases 2023

Stadium Goods heeft een breed aanbod aan exclusieve sneakers van merken als Nike, adidas, New Balance en velen meer. Bekijk hier de top 10 releases van 2023 die nu bij Stadium Goods te verkrijgen zijn >>

1. Travis Scott x Air Jordan 1 Low WMNS ‘Olive’

Travis Scott x Air Jordan 1 Low Olive

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low WMNS ‘Olive’ is hoogstwaarschijnlijk de laatste colorway die we van de rapper uit Houston op het Air Jordan 1 Low silhouet kunnen verwachten, maar wellicht ook wel de beste colorway van het model. De reversed Swoosh op het middenpaneel in combinatie met de rode Cactus Jack brandings en het gebruik van aardetinten maakt het een classic colorway.

2. Air Jordan 4 SB ‘Pine Green’

Nike SB Air Jordan 4 Pine Green

Een basketbalschoen met de focus op de skate scene, de samenwerking tussen Nike SB en het Air Jordan label was een bijzondere release uit 2023. De ‘Pine Green’ colorway is geen onbekende bij Nike liefhebbers en komt met donkergroene details op de tong, hiel en middenzool. Het Jordan logo op de hiel is vervangen door het Nike SB-embleem.

3. Nike Air Max 1 ’86 ‘Big Bubble’

Nike Air Max 1 '86 Big Bubble

Het jaar 2023 is een topjaar voor Air Max 1 liefhebbers. Nike blijft ons verrassen met diverse colorways van het OG silhouet, maar het was vooral de terugkeer van de ‘Big Bubble’ dat Nike-fans enthousiast maakte. Gekleed in de klassieke ‘University Red’ colorway en ondersteund door de grotere Air unit, is de ‘Big Bubble’ een bijzondere release.

4. Kith x adidas Samba OG ‘Kith Classics Program’

Kith x adidas Samba OG “Kith Classics Program”

De adidas Samba maakt zijn terugkeer en wij zijn fan. Begin 2023 kwam Kith samen met adidas en bracht een klassiek uitziende sneaker uit. De Samba OG ‘Kith Classics Program’ combineert de kleuren off-white, groen en grijs. De gumzool is kenmerkend voor het adidas silhouet en de Kith brandings op de hiel maken de sneaker compleet.

5. Air Jordan 3 ‘White Cement Reimagined’

Air Jordan 3 White Cement Reimagined

De Air Jordan 3 ‘White Cement’ keerde begin het jaar terug. De OG colorway komt met rode details en heeft de ‘Elephant’ print op de neus en hiel. Off-white details geven de sneaker een vintage uitstraling. Het Jumpman logo verschijnt op de tong en op de hiel staat het Nike Air logo.

6. Aimé Leon Dore x New Balance 1906R ‘Jade’

Aime Leon Dore x New Balance 1906R Jade

Aimé Leon Dore en New Balance zijn een match made in heaven. Nadat de boetiek uit New York de New Balance 550 terug op de markt bracht, zijn de twee merken onafscheidelijk. In 2023 brachten de twee namen de 1906R in de colorway ‘Jade’ uit, een sneaker met een strak design en een clean kleurenpalet.

7. Air Jordan 4 Retro ‘Thunder’

Air Jordan 4 Retro 'Thunder'

De welbekende ‘Thunder’ colorway maakte zijn terugkeer. De sneaker werd in 2006 geïntroduceerd in het zwart-gele kleurenschema en in 2012 en 2023 keerde de ‘Thunder’ terug. De sneaker heeft een zwarte upper, gemaakt van nubuckleer. De gele details op de tong, middenzool en veterogen contrasteren goed met het bovenwerk.

8. Air Jordan 3 WMNS ‘Lucky Green’

Air Jordan 3 Lucky Green

De ‘Lucky Green’ colorway is een Boston Celtics-inspired design en komt in de kleuren van het basketbalteam. Op de neus en hiel is het welbekende ‘Elephant’ motief geplaatst, een print dat kenmerkend is voor de Air Jordan 3. Het Jumpman logo verschijnt in een rode kleur.

9. Nike Air Force 1 Low ‘Tiffany and Co.’

Nike Air Force 1 Low Tiffany and Co

Een opvallende release uit 2023; de Nike Air Force 1 Low ‘Tiffany and Co.’. De sneaker komt gekleed in de kleuren van het sierradenmerk. Op de tong en hiel zijn zilveren details geplaatst die hinten naar Tiffany’s, maar het was met name de shoebox die de release zo uniek maakte. Geleverd met een zilveren tandenborstel om de sneaker mee schoon te houden, was de collab er eentje om niet te vergeten.

10. Air Jordan 1 WMNS ‘Washed Pink’

Air Jordan 1 WMNS Washed Pink

We sluiten de top 10 releases uit 2023 bij Stadium Goods af met een classic Air Jordan 1. De ‘Washed Pink’ colorway combineert de kleuren wit, lichtroze en beige en heeft een retro-uitstraling. Het bovenwerk is van leer en de overlays komen in lichtroze suède. Nike brandings verschijnen op de tong, bij de hiel en op het middenpaneel.

Dit zijn een aantal top releases uit 2023. Bekijk het assortiment aan sneakers bij Stadium Goods via de button hieronder. Maak kans op de Travis Scott x Air Jordan 1 Low ‘Olive’ en de Jarritos x Nike Dunk Low ‘Phantom’ met de Sneakerjagers x Stadium Goods x Sneakerness giveaway. Lees hier meer.

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer nieuwsberichten over Stadium Goods.