Skip to content
Newsfeed

De beste deals uit de Footshop Winter Sale

27 december 2023 21:00
De beste deals uit de Footshop Winter Sale

Profiteer nu van hoge kortingen in de Footshop Winter Sale. In de Footshop collectie vind je merken als Nike, adidas, New Balance, ASICS en velen meer. Deze merken vind je nu ook met hoge kortingen in de Footshop sale. Daarnaast profiteer je nu van een extra 20% korting online en 25% extra korting in de Footshop app.

Mocht je tijdens de Black Friday sale je aankoop niet gevonden hebben, is dit nu je kans! De Winter Sale bij Footshop is in volle gang. Profiteer van kortingen die oplopen tot wel 60% en scoor je favoriete sneaker of kledingstuk. In de sale vind je artikelen van merken als Nike, adidas, C.P. Company, Carhartt WIP, Patta en velen meer.

Om te kunnen profiteren van de kortingen, heb je de kortingscode 20WINTER nodig. Profiteer van 20% extra korting op de website van Footshop. In de Footshop app profiteer je van maar liefst 25% extra korting. Bekijk hieronder enkele steals uit de sale.

Mocht je liever zelf door de Footshop Winter Sale willen scrollen, klik dan op de knop hieronder. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer berichten als deze en mis geen enkele steal!