Skip to content
Newsfeed

De BAPE STA OS geeft een twist aan het klassieke silhouet

26 januari 2024 18:18
De BAPE STA OS geeft een twist aan het klassieke silhouet

A Bathing Ape, ook wel bekend als BAPE, is een Japans streetwear merk dat onder andere bekend staat om zijn iconische BAPE STA-sneaker. Sinds de eerste release in 2002 is dit model regelmatig op straat te zien. Maar voor hun lente/zomercollectie van 2024 heeft het merk besloten om het vertrouwde silhouet een verrassende twist te geven, en zo zag de BAPE STA OS het levenslicht.

De afkorting ‘OS’ in BAPE STA OS staat voor oversized, en dat is precies wat je kunt verwachten van het nieuwe ontwerp. Het vertrouwde STA-logo, dat ook te zien is op het klassieke silhouet, is vergroot, waardoor het extra in het oog springt. Verder blijft het model trouw aan de BAPE STA, met een bovenwerk van premium kalfsleer.

De BAPE STA OS zal uitkomen in drie verschillende colorways, waarbij elk paar een witte basis heeft gekregen. De overlays van de sneakers variëren echter in kleur. Waarbij je de keuze hebt uit oranje, groen of zwart. Werp een blik op de drie kleurstellingen in de galerij hieronder.

Mark your calendars! Op zaterdag 27 januari 2024 staat de release van de BAPE STA OS gepland. De sneakers zullen gaan droppen op de website van BAPE. Wil je weten wat er nog meer zal gaan droppen in 2024? Neem dan een kijkje op de releasekalender van Sneakerjagers, waar we een overzicht bieden van alle sneakers die nog op de planning staan.

BAPE STA OS
BAPE STA OS
BAPE STA OS
BAPE STA OS
BAPE STA OS
BAPE STA OS