Skip to content
Newsfeed

De Bad Bunny x adidas Campus zal releasen in het bruin

6 juli 2023 13:10
De Bad Bunny x adidas Campus zal releasen in het bruin


Bad Bunny en adidas werken pas samen sinds 2021 samen en fans beschouwen de samenwerking nu al als één van de meest trendy collabs ooit. Dit komt voornamelijk door de opvallende details die het duo terugbrengt in hun ontwerpen. De Puerto Ricaanse artiest zit vol verrassingen en zal in juli 2023 een nieuwe bruine colorway voor de adidas Campus droppen. Bekijk hieronder de officiële beelden!

Het nieuwste ontwerp van de Bad Bunny x adidas Campus heeft een bruin suède bovenwerk dat subtiel contrasteert met de donkerdere tint bruin die is gebruikt voor de Three Stripes. We zien veel kenmerken terug die we ook op de eerdere samenwerkingen hebben gezien, zoals de dubbele tong, hiel en padded collars. Uiteraard mag ook het Bad Bunny-logo op de tong en inlegzolen niet ontbreken.

Dit paar bevat ook andere details, zoals de opvallende zeilkleurige rubberen zool die over een deel van het bovenwerk loopt, de rope laces, de witte Campus-branding aan de zijkant en een extra set veters met Bad Bunny-branding op de tips.

De Bad Bunny x adidas Campus ‘Brown’ zal gaan droppen op 29 juli 2023 bij adidas en geselecteerde retailers. Bekijk de eerste beelden hieronder en houd de release kalender in de gaten voor de laatste updates.