Skip to content
Newsfeed

De Air Jordan 4 WMNS ‘Sail’ wordt in 2024 verwacht

12 juni 2023 12:59
De Air Jordan 4 WMNS ‘Sail’ wordt in 2024 verwacht

Recent werd de Jordan Spring 2024 line-up bekend gemaakt. In deze line-up verscheen de Air Jordan 4 WMNS ‘Sail’, een colorway die direct deed denken aan de Off-White x Air Jordan 4 SP WMNS ‘Sail’ uit 2020. Nu verschijnen er meer beelden van de nieuwe ‘Sail’ colorway. Check ze hier.

Het Jordan Brand maakt zich nu al klaar voor een zomerse release voor komend jaar. In de Spring 2024 line-up die Nike eind mei 2023 bekend maakte, verschenen er verschillende colorways van het Air Jordan 1 silhouet, de Air Jordan 3 en de Air Jordan 4. Een van deze colorways was de ‘Sail’.

De Air Jordan 4 WMNS ‘Sail’ heeft een clean look. De sneaker deelt over het hele silhouet dezelfde ‘Sail’ kleur en komt met gouden details. Het bovenwerk is van leer en komt met het kenmerkende gaas element. Op de tong en hiel verschijnt het Jumpman logo.

Voor nu zijn er slechts mock-up beelden van de sneaker en zal de colorway hoogstwaarschijnlijk ook met zwarte details komen. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates betreffend de opkomende colorway.

Bekijk de mock-up beelden van de opkomende colorway hieronder.

Air Jordan 4 WMNS Sail
Air Jordan 4 WMNS Sail