Skip to content
Newsfeed

De adidas Stan Smith krijgt er een platform variant bij

31 december 2023 12:00
De adidas Stan Smith krijgt er een platform variant bij

De eerste beelden van de adidas Stan Smith PF (Platform) zijn opgedoken. In de afgelopen maanden verschenen er al verschillende adidas silhouetten met een verhoogde zool. Denk hierbij aan de Gazelle Bold, Superstar Bold en Forum Bold. Nu krijgt de Stan Smith een platformzool die verdacht veel doet denken aan enkele luxury sneakers waar we al bekend mee zijn.

De adidas Stan Smith PF arriveert met een chunky zool. In het verleden heeft dit model al meerdere varianten gekregen, maar het nieuwe PF model is er eentje die doet denken aan de luxury sneakers van Alexander McQueen en heeft dan ook een luxueuze uitstraling.

Het bovenwerk van de adidas Stan Smith PF blijft gelijk aan het klassieke silhouet dat gelinkt wordt met oud-tennisser Stan Smith. De upper is van wit leer. De groene details op de tong en hiel zijn kenmerkend voor het Stan Smith silhouet. Op de tong en middenzool is het adidas Trefoil-logo geplaatst.

De zool heeft een afgeronde look en een vergeelde kleur wat de sneaker een aged look geeft. Platformzolen onder sneakers zijn tegenwoordig razend populair en het lijkt erop dat adidas hierop inspeelt. Men zou zich dus af kunnen vragen of deze betaalbare luxury sneaker de volgende adidas Samba OG is.

Er is nog niet veel bekend over de adidas Stan Smith PF. Wel kunnen we het silhouet hoogstwaarschijnlijk in 2024 verwachten. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer updates.

adidas Stan Smith Platform PF
adidas Stan Smith Platform PF