Skip to content
Brand

De adidas ‘Club Originals’ campagne viert creativiteit en style

8 april 2023 14:39
De adidas ‘Club Originals’ campagne viert creativiteit en style

De adidas ‘Club Originals’ campagne, met Bakaar, Ashnikko en Jyoty, viert creativiteit, muziek en style. De campagne toont adidas Originals items en komt met pop-ups en feesten in Londen, Parijs, Berlijn, Madrid en Milaan. Bekijk hier de officiële beelden uit de campagne en scoor je adidas Originals items bij adidas.

‘Club Originals’ campagne

adidas Originals Club Originals
adidas
adidas Originals Club Originals

adidas komt met de ‘Club Originals’ campagne. In deze campagne wordt de wereld van creativiteit gevierd met artiesten als Bakaar, Ashnikko en Jyoty. De campagne schijnt licht op opkomende talenten en toont de verschillende inzichten van artiesten en creatievelingen. Met de collectie wil adidas de volgende generatie talenten stimuleren.

Om de campagne tot leven te brengen, komt adidas met pop-ups, feesten en creatieve partnerschappen in de steden Londen, Berlijn, Parijs, Milaan en Madrid. Op 20 april 2023 organiseert adidas in samenwerking met GUAP Magazine een event in de Saatchi Gallery in Londen. Tijdens het evenement is er een set van DJ Jyoty naast muzikale optredens, nail art, upcyclingworkshops en meer.

adidas Originals collectie

Naast de ‘Club Originals’ campagne, komt adidas ook met een uitgebreide Originals collectie. In de collectie verschijnen de tijdloze adidas Originals items als de Firebird joggingbroek, het SST Track top en sneakers als de Rivalry, Forum en Superstar.

adidas Originals Club Originals
adidas Originals Club Originals

Bekijk hieronder een aantal picks uit de adidas ‘Club Originals’ collectie. Diverse items uit de collectie zijn exclusief verkrijgbaar voor adiClub leden. Mocht je nog geen lid zijn, kun je je hier aanmelden.

Rivalry Low ‘Off White/Aluminium’

adidas Originals Rivalry Low
adidas Originals Rivalry Low

De adidas Originals Rivalry Low is al jaren een classic bij adidas. Het model werd ontworpen voor op het basketbalveld en werd gedragen door NBA-ster Patrick Erwing. De ‘Off White/Aluminium’ colorway heeft een strakke look. Het bovenwerk is van leer en op de tong en hiel zijn suède elementen geplaatst.

adicolor Classics Waffle sweater

adicolor Classics Waffle sweater
adicolor Classics Waffle sweater

De adicolor Classics Waffle sweater heeft een zomerse look. Het item heeft een wafelpatroon en is gemaakt van duurzaam katoen. De trui heeft zwarte details bij de hals, mouwen en op de borst.

adicolor Classics Firebird trainingspak

ADICOLOR CLASSICS FIREBIRD TRAININGSJACK
ADICOLOR CLASSICS FIREBIRD TRAININGSBROEK

De Firebird items van adidas zijn met hun strakke en kenmerkende designs al jaren een favoriet bij adidas liefhebbers. Het trainingspak, bestaande uit een jack en broek, komt in een bordeauxrode kleur. Op de mouwen van het jack zijn de three stripes gezet, deze verschijnen ook op de broekspijpen. Het adidas Trefoil logo verschijnt op de borst en op de heup.

Forum 84 Low ADV

adidas Forum Low 84
adidas Forum Low 84

De adidas Forum Low 84 heeft een retro uitstraling. Het model werd, zoals de naam al doet vermoeden, in 1984 geïntroduceerd en was met name op het basketbalveld een grote hit. De sneaker heeft een leren bovenwerk. Op de tong is het Trefoil logo gezet en op het middenpaneel zien we de three stripes.

adidas Originals Gazelle ‘Preloved Red/Off White’

adidas Originals Gazelle 'Preloved Red/Off White'
adidas Originals Gazelle 'Preloved Red/Off White'

Een andere classic uit de adidas Originals collectie, is de Gazelle ‘Preloved Red/Off White’. De Gazelle maakt anno 2023 zijn comeback. Het model heeft een vintage uitstraling. Het bovenwerk is van suède en leren details zijn op de hiel en op het middenpaneel geplaatst.

Originals Blokepop sweatshirt

adidas Originals Blokepop sweatshirt
adidas Originals Blokepop sweatshirt

Het Originals Blokepop sweatshirt heeft een retro uitstraling. Het item heeft een navy-blauwe colorway. Op de voorzijde zijn de adidas brandings in gebroken wit gezet. De trui heeft een relaxed fit en komt met een ronde hals.

Crop trainingsjack

adidas Originals Crop Trainingsjack
adidas Originals Crop Trainingsjack

Het adidas Originals Crop trainingsjack voor dames heeft een speelse look. Het jack heeft een reworked look en combineert diverse tinten paars. Op de borst is het adidas Trefoil logo geplaatst. Het jack is gemaakt van 100% gerecyclede materialen.

adidas Originals Superstar

adidas Originals Superstar
adidas Originals Superstar

De adidas Originals Superstar mag niet ontbreken Originals collectie. Het silhouet werd in 1970 geïntroduceerd als basketbalschoen. Mede door de rapgroep RUN D.M.C. werd de sneaker omarmd door de hiphop scene en is de Superstar zo’n vijftig jaar later nog altijd een geliefd model bij velen.

adicolor Classics SST Trainingsjack

adicolor Classics SST Trainingsjack
adicolor Classics SST Trainingsjack

Tot slot hebben we het adicolor Classics SST trainingsjack in een zwarte colorway. Het item heeft een sportief model. Op de mouwen zijn de three stripes geplaatst. Het adidas Trefoil logo verschijnt op de borst. Daarnaast is het jack ook in het blauw, rood en groen te verkrijgen.

Dit zijn een aantal picks uit de adidas ‘Club Originals’ collectie. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de button hieronder. Vergeet niet Sneakerjagers op Instagram te volgen en blijf op de hoogte van de laatste nieuwsberichten en releases.