Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 9

6 maart 2022 12:36
De 5 bestverkochte sneakers van week 9

Week 9 is voorbij gevlogen en het is tijd om terug te kijken naar de vijf bestverkochte sneakers van de week. Net als vorige week, vielen de Nike’s deze week erg in de smaak van de fans. Deze vullen dan ook het overzicht van deze week.

Top vijf bestverkochte sneakers van week 9 (2022)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Max 90 WMNS ‘Brown Kelp’ | DQ0885-300

De Nike Air Max 90 WMNS ‘Brown Kelp’ is de bestverkochte sneaker van week 9. Het kleurenschema bestaat uit verschillende bruine en roze tinten.

Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen. De basis van het paartje is gemaakt van mesh in het wit. De overlays en de Swoosh zijn gemaakt van leer en in verschillende bruine tinten. Op de mudguard wordt gebruik gemaakt van suède en weer een andere bruine kleur. Het roze komt terug op de heeltab, het logo in de mudguard en op de veterogen.

Nike Air Max 90 WMNS 'Brown Kelp'

DQ0885-300 · Prijs vanaf €196,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 WMNS 'Brown Kelp'

2. Nike Air Force 1 ‘Olive’ – GORE-TEX | DO2760-206

De Nike Air Force 1 ‘Olive’ – GORE-TEX stond vorige week ook in de lijst met best-sellers. Het paar kan makkelijk gebruikt worden bij vieze weersomstandigheden door het GORE-TEX materiaal. Zo zal er geen water of andere nattigheid de schoen binnendringen.

De rest van de Air Force heeft een licht kleurenschema. De toebox en zijkant zijn in het grijs en de overlays in het olijfgroen. De olijfgroene kleur komt ook terug op de buitenzool. Om het kleurenschema compleet te maken heeft Nike de Swoosh zwart gemaakt.

Nike Air Force 1 'Olive' - Gore-Tex

DO2760-206 · Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 9

3. Nike Air Force 1 ‘White’ – Just Do It | DQ0791-100

Op de derde plaats deze week staat de Nike Air Force 1 ‘White’ – Just Do It. Nike heeft met dit exemplaar de klassieke Air Force een unieke look gegeven.

Het bovenwerk van dit paar is gemaakt van leer en is compleet in het wit. Rondom de Swoosh is een rode lijn. Onder de Swoosh staat de tekst ‘Just Do It’. De branding op de tong en op de hiel is in het groen.

Nike Air Force 1 'White' - Just Do It

DQ0791-100 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 'White' - Just Do It

4. Nike Air Max 90 ‘Gradient Cassette’ – Air Max Month | DR8600-001

De Nike Air Max 90 ‘Gradient Cassette’ – Air Max Month trekt jouw aandacht gelijk naar de cassette, het omhulsel van de Air Unit. Deze cassette bestaat uit een gradient van rood naar geel.

Het bovenwerk van het paar bestaat uit mesh, leer en suède. De basis van het bovenwerk is gemaakt van mesh in het wit en de overlays zijn gemaakt van leer. De overlay heeft een lichtblauwe kleur gekregen, en de suède mudguard een donkergrijze. De Swoosh is in het zwart.

Nike Air Max 90 'Gradient Cassette' - Air Max Month

DR8600-001 · Prijs vanaf €117,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers van week 9

5. Air Jordan 1 Elevate Low WMNS ‘White Onyx’ | DH7004-102

We sluiten onze lijst met de vijf bestverkochte sneakers van week 9 af met de Air Jordan 1 Elevate Low WMNS ‘White Onyx’. Dit silhouet is gloednieuw en heeft Jordan Brand speciaal voor de vrouwelijke sneakerfans ontworpen.

De nieuwste Air Jordan 1 Low heeft een dikke platformzool. Het bovenwerk is hetzelfde gebleven en is gemaakt van leer. De basis van het bovenwerk is in het wit, net zoals de middenzool. De rest van de kicks is in een oranjeachtige kleur.

Air Jordan 1 Elevate Low WMNS 'White Onyx'

DH7004-102 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Elevate Low WMNS 'White Onyx'

Wil jij graag een nieuw paar sneakers aanschaffen maar zijn de paartjes in dit overzicht niet helemaal jouw smaak? Klik dan op de knop hieronder om naar de pagina te gaan met de meest populaire sneakers van dit moment.