Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 8

27 februari 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 8

Het is zondag en dat betekent dat het de hoogste tijd is om terug te kijken naar de vijf bestverkochte sneakers van week 8. In deze week zijn er een hele hoop Nike’s verkocht en zo zijn alle paartjes in het overzicht dan ook van het bekende Amerikaanse sportmerk. Heb jij ook één van deze paartjes gekocht?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 8 (2022)

Elke week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Force 1 ‘Year Of The Tiger’ | DR0147-171

De bestverkochte sneaker van de week is de Nike Air Force 1 ‘Year Of The Tiger’. Dit paar is speciaal ontworpen voor het Chinese Nieuwjaar. Volgens de Chinese jaarkalender is 2022 het jaar van de tijger en Nike heeft daarom uitgepakt.

De Air Force 1 heeft een bovenwerk gemaakt van canvas in het wit. Op de hak zit een illustratie van een tijger. De voering en heeltab zijn in het rood, de buitenzool oranje en de voering van de tong in het blauw. Tot slot heeft de Swoosh een tijgerprint in het geel met zwart.

Nike Air Force 1 'Year Of The Tiger'

DR0147-171 · Prijs vanaf €86,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 'Year Of the Tiger'

2. Nike Dunk High 1985 ‘Orange’ – Acid Wash | DD9404-800

De Nike Dunk High 1985 ‘Orange’ – Acid Wash heeft op woensdag 23 februari zijn debuut gemaakt. De kicks zijn onderdeel van het Acid Wash pack dat eerder in 2021 is uitgekomen. De nieuwe colorway heeft een fris kleurenschema en is helemaal klaar voor de lente.

Het bovenwerk van de Dunk High is gemaakt van leer. De basis heeft een crème kleur en het gebleekte effect zit op de overlays. De overlays zijn lichtblauw met oranje ‘vlekken’. Ook de Swoosh, voering en buitenzool zijn in het oranje. De middenzool is vergeeld voor een vintage uitstraling.

Nike Dunk High 1985 'Orange' - Acid Wash

DD9404-800 · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 8

3. Nike Air Max 90 SE ‘Scream Green’ | DN4155-001

De Nike Air Max 90 SE ‘Scream Green’ heeft verschillende soorten materialen op het bovenwerk. De basis van het bovenwerk is wit en gemaakt van mesh. Boven de basis zitten overlays gemaakt van denim in donkerblauw. De mudguard is zwart en heeft een beige Air Max logo.

De ‘Scream Green’ kleur accentueert de Swoosh, de bovenste veterogen, het voorste deel van de buitenzool en de Air Unit. De tussenzool rondom de Air Unit is in het donkerblauw. Om het kleurenschema wat frisser te maken is de middenzool in het wit.

Nike Air Max 90 SE 'Scream Green'

DN4155-001 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 SE 'Scream Green'

4. Nike Air Force 1 ‘Olive’ – GORE-TEX | DO2760-206

De Nike Air Force 1 ‘Olive’ – GORE-TEX zorgt ervoor dat jouw voeten droog blijven ongeacht de weersomstandigheden. Door het GORE-TEX materiaal is de sneaker helemaal waterproof gemaakt. De basis van het bovenwerk is gemaakt van een soort mesh in het grijs.

Op de lederen overlays zit een lichtgroene kleur. Deze groene kleur komt ook terug op de buitenzool van het paar. De Swoosh op de zijkant is in het zwart en gemaakt van leer. Ook de veters zijn in het zwart. De middenzool is in een crème kleur, net als de heeltab.

Nike Air Force 1 'Olive' - Gore-Tex

DO2760-206 · Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 8

5. Nike Dunk High 1985 ‘Yellow’ – Acid Wash | DD9404-001

We sluiten onze lijst met de vijf bestverkochte sneakers van week 8 af met de Nike Dunk High 1985 ‘Yellow’ – Acid Wash. Het paar is in de zomer van 2021 voor het eerst uitgekomen en heeft een gebleekt effect op de overlays.

Het bovenwerk van het paar is gemaakt van leer. De basis is in het zwart en de overlays ook. Op de overlays zitten gele ‘vlekken’. De Swoosh heeft dezelfde gele kleur gekregen. De tong en de veters zijn in het zwart. Op de middenzool zit een vergeelde kleur voor een vintage uitstraling.

Nike Dunk High 1985 'Yellow' - Acid Wash

DD9404-001 · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk High 1985 'Yellow' - Acid Wash

Ben jij op zoek naar een paartje om jouw eigen sneaker collectie mee uit te breiden en zat er in deze lijst niets voor je bij? Klik dan op de knop hieronder voor de meest populaire sneakers van dit moment.