Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 7

20 februari 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 7

2022 kent al een hele hoop populaire releases en is goed begonnen voor veel sneakerheads. Ook in week 7 zijn er een hoop verschillende kicks verkocht. Uiteraard is het vandaag weer de hoogste tijd om terug te kijken naar de vijf bestverkochte sneakers van de week. De Air Max 90 was deze week erg in trek.

Top vijf bestverkochte sneakers van week 7 (2022)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Max 90 ‘Sesame’ – Air Sprung | DM8171-200

De bestverkochte sneaker van de week is de Nike Air Max 90 ‘Sesame’ – Air Sprung. De kicks hebben een licht kleurenschema en zijn klaargestoomd voor de lente en zomer.

Het bovenwerk van deze Air Max is gemaakt van diverse materialen. Suède, katoen en mesh bedekken het bovenwerk. Naast een variatie in materialen, is er ook een grote variatie in kleurgebruik. De voornamelijke kleuren die op het bovenwerk zijn gebruikt zijn beige, crème, paars en fuchsia.

Nike Air Max 90 'Sesame' - Air Sprung

DM8171-200 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'Sesame' - Air Sprung

2. Nike Air Max 90 ‘White’ – Lucky Charms | DH0569-100

De tweede sneaker in deze lijst is gelijk weer een Air Max 90. De Nike Air Max 90 ‘White’ – Lucky Charms heeft een uniek en stijlvol uiterlijk.

De sneaker is volledig in het wit en gemaakt van leer en mesh. Om de sneaker wat meer pit te geven heeft Nike een ketting toegevoegd aan de kraag. Aan de kraag hangt een gouden kettinkje met verschillende bedeltjes die met dit silhouet te maken hebben.

Nike Air Max 90 'White' - Lucky Charms

DH0569-100 · Prijs vanaf €69,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 7

3. Nike Dunk Low SE ‘Gold & Silver’ | DH4403-700

De Nike Dunk Low SE ‘Gold & Silver’ heeft een opvallend uiterlijk. Het bovenwerk is gemaakt van leer en steelt de show.

Deze Dunk Low heeft een kleurenschema met goud, zilver en wit. Goud komt terug op de toebox en rondom de hiel. Zilver is terug te zien op de neus, heeltab en achterste overlay. De rest van de schoen is wit.

Nike Dunk Low SE 'Gold & Silver'

DH4403-700 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low SE 'Gold & Silver'

4. Nike Air Trainer 1 SP ‘Coriander’ | DH7338-300

De Nike Air Trainer 1 SP heeft dit jaar een comeback gemaakt in de ‘Coriander’ colorway. Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit verschillende kleuren, vormen en materialen.

Verschillende bruine tinten bedekken het lederen bovenwerk. De Swoosh en andere accenten zijn in het lichtgrijs. De Swoosh is uitgesneden uit het leer en bedekt ook het element gemaakt van mesh. Over de voorvoet loopt een band van klittenband.

Nike Air Trainer 1 SP 'Coriander'

DH7338-300 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 7

5. Nike Air Max 90 SE ‘Roma Green’ – Running Club | DC9336-300

We sluiten onze lijst met bestverkochte sneakers van week 7 af met de Nike Air Max 90 SE ‘Roma Green’ – Running Club. De sneaker heeft opvallende kleuren op het bovenwerk.

Zoals de naam van de colorway al verklapt, domineert de groene kleur op het bovenwerk. De basis van het paar is lichtgroen en de overlays zijn donkerder. De veterogen, voering en mudguard is in een opvallende oranje kleur. Tot slot zijn er ook gele details rondom het bovenwerk.

Nike Air Max 90 SE 'Roma Green' - Running Club

DC9336-300 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 SE 'Roma Green' - Running Club

Zijn deze paartjes toch niet helemaal jouw smaak? Klik dan op de knop hieronder. Deze leidt jou naar onze pagina met de meest populaire sneakers van dit moment.