Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 46

21 november 2021 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 46

Week 46 is voorbij gevlogen en het is weer de hoogste tijd om terug te kijken naar de vijf bestverkochte sneakers van de week. Deze week zijn er verschillende Jordan’s en Nike’s in ons overzicht te vinden. Alle paartjes in deze lijst zijn nog beschikbaar waardoor jij alsnog een W kan pakken deze week.

Top vijf bestverkochte sneakers van week 46 (2021)

Elke week brengen wij een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van kicks bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Air Jordan 1 Low ‘Noble Green’ | 553558-371

De Air Jordan 1 Low ‘Noble Green’ is de bestverkochte sneaker van de week. Het bovenwerk is compleet gemaakt van leer. De neus, de kraag en de overlay rondom de hiel hebben dezelfde groene kleur als de buitenzool.

De middenzool en de zijkant van het bovenwerk zijn wit. De Swoosh, de voering, de tong en de rest van de overlays zijn zwart. Op de tong zit het Jumpman-logo gestikt in het goud. Op de hiel is het Wings-logo in het wit geplaatst.

Air Jordan 1 Low 'Noble Green'

553558-371 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low 'Noble Green'
bestverkochte sneakers

2. Air Jordan 1 Mid SE ‘Chile Red’ | DC7294-600

De Air Jordan 1 Mid SE ‘Chile Red’ is een echte eyecatcher. Het bovenwerk van dit paar is gemaakt van leer en textiel. De overlays, tong en Swoosh zijn in het rood. Op de overlay rondom de kraag staat het Wings-logo in het wit.

De toebox en de zijkant van deze sneaker zijn wit. De kraag heeft een abstract patroon in veel verschillende kleuren. Dit valt meteen op als je naar deze kicks kijkt. De middenzool is wit en de buitenzool is transparant blauw.

Air Jordan 1 Mid SE 'Chile Red' - Barcelona Sweater

DC7294-600 · Prijs vanaf €117,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid SE 'Chile Red'
bestverkochte sneakers

3. Kerwin x adidas Forum High ‘Humanachives’ | GX3872

De Kerwin x adidas Forum High ‘Humanachives’ heeft een bijzonder uiterlijk. Deze sneaker is ontworpen in samenwerking met Kerwin Frost. Op het bovenwerk van deze kicks zijn extra elementen toegevoegd waardoor de schoen een hoofd moet vormen.

Rondom de neus zit een rubberen gebit. Onderaan de veters zit een neus en bovenop de wreef zitten de ogen. De rest van het bovenwerk is gemaakt van leer en suède in het wit, crème en blauw.

Kerwin Frost x adidas Forum High Humanachives

GX3872 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders
Kerwin x adidas Forum High 'Humanachives'
bestverkochte sneakers

4. Nike Dunk High SE ‘Blue Camo’ | DD3359-001

De Nike Dunk High SE ‘Blue Camo’ heeft een lederen bovenwerk. De neus, toebox, veterogen en zijkant zijn in het zwart. Ook de Swoosh is in het zwart met een blauwe omlijning.

De blauwe kleur komt vaker terug op deze sneaker. De tong is gevoerd met dezelfde kleur blauw, de treklus heeft deze kleur en ook de achterste overlay. De buitenzool is ook in het blauw.

Nike Dunk High SE 'Blue Camo'

DD3359-001 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk High SE 'Blue Camo'
bestverkochte sneakers

5. Nike WMNS Air Force 1 ’07 LX ‘Lucky Charms’ | DD1525-100

De Nike WMNS Air Force 1 ’07 LX ‘Lucky Charms’ geeft een extra detail aan de klassieke AF-1. De sneaker is helemaal wit en het bovenwerk is gemaakt van leer. De branding op de tong en op de heeltab zijn in het goud.

Deze details zijn niet voor niets in het goud. Aan de buitenkant van de linker en rechter Air Force zit een gouden kettinkje met bedeltjes er aan. Al deze bedeltjes hebben met het silhouet en met Nike te maken.

Nike Wmns Air Force 1 ’07 LX ‘Lucky Charms’

DD1525-100 · Prijs vanaf €146,-

Naar alle aanbieders
Nike WMNS Air Force 1 '07 LX 'Lucky Charms'
bestverkochte sneakers

Hopelijk heb jij door deze lijst alsnog een nieuw paartje kunnen toevoegen aan jouw collectie. Wil je verder kijken naar meer populaire sneakers van dit moment? Klik dan op de knop hieronder.

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen en de releasekalender in de gaten houden.