Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 4

30 januari 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 4

In januari hebben we een hoop nieuwe sneaker releases voorbij zien komen. Heb jij al een paartje aangeschaft dit jaar? Vandaag kijken we terug naar de vijf bestverkochte sneakers van week 4. Deze week zijn er een hoop verschillende Nike’s verkocht.

Top vijf bestverkochte sneakers van week 4 (2022)

Elke week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Max 90 | DR5642-001

Deze Nike Air Max 90 staat voor de tweede week op rij op nummer één. De Air Max heeft een bijzondere Swoosh aan de zijkant. Deze is geïllustreerd in 3D en geeft een experimenteel gevoel aan de sneaker.

Het gehele bovenwerk van het paar is in het zwart en de mudguard heeft een ruitjespatroon. De branding en de Air Unit zijn oranje, wat meteen opvalt in het contrast met zwart. De Swoosh en middenzool zijn in het wit.

Nike Air Max 90

DR5642-001 · Prijs vanaf €140,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90

2. Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh ‘Black’ | DR0143-101

De Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh ‘Black’ heeft een bovenwerk gemaakt van leer. Het bovenwerk is in het wit, net als de midden- en buitenzool.

Het opvallendste element van de sneaker is de Swoosh. Uit de grote Swoosh op de zijkant is een kleinere gehaald en op de hiel geplaatst. Deze Swooshes zijn in het zwart, net als de rest van de branding op deze kicks. Het gat in de Swoosh is wit.

Nike Air Force 1 Cut-Out Swoosh 'Black'

DR0143-101 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers

3. Nike Air Force 1 Fontanka ‘Madder Root’ | DR0150-200

De Nike Air Force 1 Fontanka ‘Madder Root’ is afgelopen week voor het eerst uitgekomen. Het bovenwerk is gemaakt van zachte materialen in aardekleuren.

Door het Fontanka silhouet heeft Nike de mogelijkheid gekregen om veel verschillende kleuren te gebruiken. In totaal zijn er vijf verschillende tinten op het bovenwerk. In de zool zit React-foam voor betere demping. De midden- en buitenzool hebben een lichte kleur gekregen.

Nike Air Force 1 Fontanka 'Madder Root'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Fontanka 'Madder Root'

4. Nike WMNS Air Max 90 ‘Washed Teal’ | DH5072-100

De Nike WMNS Air Max 90 ‘Washed Teal’ is een echte eye-catcher. De felle kleuren op het bovenwerk stelen de show.

De veterogen, branding op de mudguard en Air Unit zijn in een neon gele kleur. In combinatie met de paarse heeltab, tussen- en buitenzool valt de sneaker erg op. De Swoosh en de rest van de branding zijn in het blauw. Het gehele bovenwerk is wit met lichtgrijs.

Nike WMNS Air Max 90 'Washed Teal'

DH5072-100 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers

5. Air Jordan 5 Low ‘Arctic Pink’ | DA8016-806

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van de week af met de Air Jordan 5 Low ‘Arctic Pink’. De kicks hebben een zachtroze bovenwerk.

Elk element van het bovenwerk heeft de ‘Arctic Pink’ kleur. Deze kleur is ook te zien op de zoolrand rondom de neus. De tussenzool maakt gebruik van een felle roze kleur en wisselt dat af met zwart.

Air Jordan 5 Low 'Arctic Pink'

DA8016-806 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 5 Low 'Arctic Pink'

Zijn deze sneakers toch niet helemaal jouw smaak? Klik dan op de knop hieronder voor de meest populaire sneakers van dit moment.