Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 30

1 augustus 2021 10:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 30

Het is zondag en dat betekent dat het tijd is voor de wekelijkse lijst met de vijf bestverkochte sneakers van deze week. In de lijst met de bestsellers zitten modellen die nog steeds beschikbaar zijn, waardoor jij alsnog een ‘W’ kan pakken op de populaire releases. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor het laatste sneaker nieuws.

Top 5 Bestsellers van week 30 (2021)

Onze wekelijkse lijst met de vijf bestsellers van de week is de meest recente en actuele sneaker top 5 lijst van heel Nederland. De lijst wordt samengesteld op basis van aankopen van sneakers bij meer dan 150 sneaker stores en partners van Sneakerjagers. Dit wordt natuurlijk mogelijk gemaakt door jullie!

Nike WMNS Air Force 1 ’07 Essential | CZ0270-102

De Air Force 1 is gegroeid tot een ‘essential’ onder de sneakerfans. Nike heeft hierdoor veel varianten van dit model waaronder de Nike Air Force 1 ’07 Essential.

Het bovenwerk van deze sneaker is volledig gemaakt van leer. De basis en overlays zijn wit. De Swoosh, de heeltab en de branding op de tong zijn zwart. De branding is geborduurd in het goud met een mini Swoosh op de voorste overlay.

Nike WMNS Air Force 1 '07 Essential

CZ0270-102 · Prijs vanaf €121,-

Naar alle aanbieders
Nike WMNS Air Force 1 '07 Essential
bestverkochte sneakers

Air Jordan 1 High CMFT ‘Team Red’ | CT0979-104

De Air Jordan 1 High CMFT ‘Team Red’ bestaat uit verschillende kleuren. De overlays zijn in de rode kleur die wordt benoemd in de naam van de colorway. De basis van dit model is licht créme. Op de Swoosh, de buitenzool en de voering maakt een opvallende blauwe kleur een verschijning.

Deze sneaker is wat ruiger afgewerkt dan de originele Air Jordan 1. Dit zorgt voor een stoere uitstraling van deze uitvoering van de Air Jordan.

Air Jordan 1 High CMFT 'Team Red'

CT0979-104 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High CMFT 'Team Red'
bestverkochte sneakers

Rick Owens x Converse TURBODRK Chuck 70 | 172344C

De Rick Owens x Converse TURBODRK Chuck 70 kwam in het begin van week 30 uit. Deze samenwerking straalt de alternatieve sfeer van Owens’ merk uit.

Rick Owens heeft twee grote veranderingen aangebracht op dit model. De tong is een stuk langer en hoger. Wat minder goed te zien is, maar wat een immense verandering is is de neus. De neus van de Chuck 70 loopt normaliter rond, maar bij dit model is deze vierkant.

Rick Owens X Converse TURBODRK Chuck 70 Hi 'Black'

172344C · Prijs vanaf €195,-

Naar alle aanbieders
Rick Owens x Converse TURBODRK Chuck 70
bestverkochte sneakers

New Balance 530 | MR530SG

Eén van de bestverkochte sneakers van deze week is de New Balance 530. Dit model is zowel te dragen als een sportschoen en als een ‘dad shoe’.

Het bovenwerk van dit silhouet is gemaakt van mesh. Dit zorgt voor meer comfort tijdens het sporten. OP het bovenwerk zitten verschillende details in het donkerblauw. De middenzool is in het wit en bevat ABZORB-foam. Dit zorgt voor goede demping. De buitenzool is zwart.

New Balance W 530 'White & Grey'

MR530SG · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
New Balance 530
bestverkochte sneakers

Nike Air Force 1 ’07 | CW2288-111

De Nike Air Force 1 ’07 is misschien wel het meest klassieke model in de lijst met de bestsellers. Ondanks de velen colorways die het sportmerk maakt van dit model, blijft het volledig witte kleurenschema de meest gevraagde en de best verkochte.

Het bovenwerk van deze sneaker is volledig gemaakt van leer en in het wit. Ook de midden en buitenzool zijn in het wit. Onder de hak zie je de Air unit aangekaart. De Air unit zorgt voor een goede demping en voor comfort.

Nike Air Force 1 '07 'Triple White'

CW2288-111 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 '07
bestverkochte sneakers

Hopelijk heb jij jouw nieuwe paartje kunnen vinden in deze lijst met de bestverkochte sneakers van de week. Zoek je toch liever een ander paartje? Klik dan op de knop hieronder voor de meest populaire kicks op dit moment.

Volg ons op Instagram en download de Sneakerjagers app om altijd en overal op de hoogte te zijn van het laatste sneaker nieuws. In de app kan je meldingen aanzetten zodat jij altijd op tijd bent om je nieuwste paartjes te bemachtigen.