Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 26

3 juli 2022 11:59
De 5 bestverkochte sneakers van week 26

We zitten precies op de helft van het jaar en hebben nu al een hoop hyped releases gezien in 2022. Ook in de afgelopen weken zijn een hoop kicks uitgekomen die nu nog steeds in stock zijn. In dit overzicht kijken we naar de vijf bestverkochte sneakers van week 26. Welk paartje is jouw favoriet van de eerste helft van 2022?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 26 (2022)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Max 1 ‘Madder Root’ | DV3196-800

De bestverkochte sneaker van week 26 is de Nike Air Max 1 ‘Madder Root’. Dit jaar bestaat de AM1 precies vijfendertig jaar en dat wordt uitbundig gevierd door Nike met een hoop releases.

De ‘Madder Root’ heeft een bovenwerk gemaakt van mesh, leer en suède. Op de toebox en rondom de kraag zien we het mesh in een lichte kleur. De overlays zijn blauw en gemaakt van leer. De echte ‘Madder Root’ kleur is te zien op de suède mudguard.

Nike Air Max 1 'Madder Root'

DV3196-800 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 'Madder Root'

2. Nike Air Max 1 WMNS ‘Cobblestone’ – Safari | DV3027-001

Ook de Nike Air Max 1 WMNS ‘Cobblestone’ – Safari keert terug in de bestsellers van deze week. Deze colorway, is net als de ‘Madder Root’, speciaal uitgekomen voor het AM1 jubileum.

Op het bovenwerk van de ‘Cobblestone’ zit een safari print die voor het laatst op de Air Max 1 werd gebruikt in 2002. Deze print is te zien op de mudguard en rondom de kraag. De Swoosh aan de zijkant van de sneaker is lichtblauw en valt goed op.

Nike Air Max 1 WMNS 'Cobblestone' - Safari

DV3027-001 · Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 26

3. Nike Dunk High Rebel ‘Black & White’ | DH3718-104

De Nike Dunk werd in 2021 intens populair. Nike bracht een hoop verschillende colorways uit van zowel het lage model, als het hoge silhouet. Het merk bracht zelfs een speciale variant van de schoen uit, de Nike Dunk High Rebel.

De overlays zijn dubbel en er is een kleine Swoosh bij de grote geplaatst. Ook heeft deze schoen een dikke platform-zool. Op dit paar wordt er vooral gebruik gemaakt van een zwart en wit kleurenschema.

Nike Dunk High Rebel 'Black & White'

DH3718-104 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk high Rebel 'Black & White'

4. Nike Air Force 1 Shadow ‘Light Soft Pink’ | CI0919-600

De Nike Air Force 1 Shadow ‘Light Soft Pink’ staat deze week op nummer vier. Het bovenwerk van deze Air Force 1 bestaat uit verschillende lagen, net als bij het paar hierboven.

De sneaker is vooral in het lichtroze. De achterste overlay is oud roze. Om het kleurenschema wat speelser te maken zijn de Swoosh en heeltab in het geel. De extra Swoosh heeft een paarse kleur gekregen.

Nike Air Force 1 Shadow 'Light Soft Pink'

CI0919-600 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 26

5. New Balance 990v3 ‘Macadamia Nut’ | M990AD3

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 26 af met de New Balance 990v3 ‘Macadamia Nut’. Deze sneaker is ontworpen samen met Teddy Santis.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van mesh, leer en suède. Op het paar wordt vooral gebruik gemaakt van lichte kleuren. De branding is wat donkerder waardoor deze elementen gelijk opvallen, zoals de ‘N’ aan de zijkant.

New Balance 990 V3 'Macadamia Nut'

M990AD3 · Prijs vanaf €194,-

Naar alle aanbieders
New Balance 990v3 'Macadamia Nut'

Ben jij nog op zoek naar een nieuw paartje om jouw eigen collectie mee uit te breiden? Klik dan op de knop hieronder voor de meest populaire sneakers van dit moment.