Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 21

29 mei 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 21

De laatste zondag van de maand is alweer aangebroken. Het is hoog tijd om terug te kijken naar de vijf bestverkochte sneakers van week 21. In het overzicht van deze week staan een hoop verschillende Nike silhouetten. Heb jij deze week ook een Nike model aan jouw rotatie toegevoegd?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 21 (2022)

Elke week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Force 1 WMNS ‘Our Force 1’ | DV1031-030

De bestverkochte sneaker van deze week is de Nike Air Force 1 WMNS ‘Our Force 1’. Deze Air Force heeft een bijzonder uiterlijk.

Op het bovenwerk van deze AF-1 wordt gebruik gemaakt van leer. De toebox, het zijpaneel en de heeltab hebben een lichtbeige kleur. Op de overlays verschijnt een slangenprint. De Swoosh is gemaakt van suède en is één tint donkerder dan de toebox en het zijpaneel. Op de middenzool zit een kleuroverloop van roze naar beige.

Nike Air Force 1 WMNS 'Our Force 1'

DV1031-030 · Prijs vanaf €86,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 WMNS 'Our Force 1'

2. Nike Air Max 90 ‘3D Swooshes’ | DV6819-100

Op nummer twee deze week staat de Nike Air Max 90 ‘3D Swooshes’. Zoals de naam al verklapt heeft de sneaker een bijzondere Swoosh.

Het gehele bovenwerk van deze Air Max is in een lichtblauwe kleur. Het Air Max logo op de mudguard is neon geel. De Swoosh is zwart, maar is geïllustreerd als een 3D vorm. Zo zien we ook rode, blauwe en gele lijnen.

Nike Air Max 90 '3D Swooshes'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 21

3. Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM ‘Triple-White’ | DJ9946-100

De Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM ‘Triple-White’ is een women’s exclusive. De Air Force 1 kreeg een makeover voor het veertigjarig jubileum van het silhouet.

Het bovenwerk is wat korter dan we gewend zijn van de AF-1. De zool is daarentegen wel een stuk dikker. De Swoosh lijkt eruit gesneden en is onder de uitsnede geplaatst. Het gehele bovenwerk is in het wit.

Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM 'Triple-White'

DJ9946-100 · Prijs vanaf €52,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM 'Triple-White'

4. Air Jordan 1 Retro AJKO ‘Syracuse’ – Rush Orange | DO5047-801

De Air Jordan 1 Retro AJKO ‘Syracuse’ – Rush Orange is ideaal voor de zomer. De sneaker heeft een bovenwerk gemaakt van canvas.

De toebox, het zijpaneel en de kraag hebben een lichtgrijze kleur. Op de overlays zien we de ‘Syracuse’ kleur. Deze oranje kleur is ook terug te zien op de Swoosh gemaakt van leer. De buitenzool is ook in het oranje. Op de middenzool zien we een crème kleur.

Air Jordan 1 Retro AJKO 'Syracuse' - Rush Orange

DO5047-801 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 21

5. Nike Air Max 90 SE WMNS ‘Animal’ | DH5075-100

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 21 af met de Nike Air Max 90 SE WMNS ‘Animal’. Zoals de naam al verklapt, kunnen we een dierenprintje zien op het bovenwerk.

Het bovenwerk van deze Air Max 90 is opgedeeld in verschillende delen. De basis van het bovenwerk is wit. De overlay is paars met geel, wat meer kleur toevoegt aan de upper. Ook de mudguard is erg kleurrijk. Hier zien we een turkoois en een rood deel, maar ook een deel met een panterprintje.

Nike Air Max 90 SE WMNS 'Animal'

DH5075-100 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 SE WMNS 'Animal'

Wil jij een nieuw paartje aanschaffen, maar zat er niks voor jou bij in dit overzicht? Klik dan op de knop hieronder voor een pagina met de meest populaire sneakers van dit moment.