Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 20

22 mei 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 20

Elke week kijken we terug naar de bestsellers van de week. In het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 20 zien we een hoop verschillende silhouetten. Welk paartje heb jij deze week gekocht?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 20 (2022)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Air Jordan 1 Mid ‘Elephant Print’ | DM1200-016

De bestverkochte sneaker van week 20 is de Air Jordan 1 Mid ‘Elephant Print’. De Air Jordan 1 is erg populair en deze nieuwe colorway steekt het model in een nieuw jasje.

De ‘Elephant Print’ van Nike kennen we vooral van de Air Jordan 3. Deze print is op de voorste overlays van deze sneaker te vinden in het lichtgrijs. De achterste overlays zijn ook lichtgrijs, maar hebben geen print. De rest van het bovenwerk is gemaakt van suède in het zwart. Aan de zijkant zit de bekende Nike Swoosh in het wit.

Air Jordan 1 Mid 'Elephant Print'

DM1200-016 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Elephant Print'

2. Air Jordan 1 High OG ‘Heritage’ | 555088-161

Op nummer twee staat nog een Air Jordan 1 silhouet. De Air Jordan 1 High OG ‘Heritage’ heeft een restock gekregen.

Het bovenwerk van dit silhouet is gemaakt van leer en bestaat uit een simpel kleurenschema. De toebox heeft een rode kleur gekregen, net als de achterste overlays. De kraag is in het zwart, net als het Wings-logo. Op de rest van het bovenwerk zit een witte kleur. Hierdoor springt de Swoosh er goed uit, want deze is in het rood.

Air Jordan 1 High OG 'Heritage'

555088-161 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 20

3. Nike Dunk Low LX ‘Avocado’ | DM7606-300

De Nike Dunk Low LX ‘Avocado’ staat helemaal in het teken van deze groene groentevrucht. De avocado is erg populair en Nike heeft de ideale schoen voor de grote avocado-fans.

Het bovenwerk van de Dunk Low is gemaakt van leer en textiel. De kraag en heeltab zijn gemaakt van een zacht materiaal in een lichtgroene kleur. Dit stelt de binnenkant van de avocado voor. De rest van het bovenwerk is gemaakt van leer in het donkergroen. De donkergroene kleur representeert de schil van de groentevrucht.

Nike Dunk Low LX 'Avocado'

DM7606-300 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low LX 'Avocado'

4. LEGO x adidas ZX8000 ‘A-ZX’ | FZ3482

LEGO en adidas hebben al verschillende samenwerkingen uitgebracht, waaronder deze ZX8000 ‘A-ZX’. De schoen is erg kleurrijk en speels en is ideaal voor de zomer.

Het bovenwerk van deze ZX8000 is gemaakt van nylon, suède en plastic. De basis van de upper is gemaakt van nylon en is in het wit. De suède overlays hebben een lichtbeige kleur gekregen. Op de plastic hielkap zit een blauwe kleur en verschillende bolletjes. Zo lijkt de hielkap echt op een lego-steen. De LEGO branding staat ook op de tong.

LEGO X adidas ZX8000 'A-ZX'

FZ3482 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 20

5. adidas ZX8000 OG ‘Germany’ | GY4682

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 20 af met de adidas ZX8000 OG ‘Germany’. Deze sneaker is een echte eye-catcher.

Deze ZX8000 OG bestaat helemaal uit de kleuren van de Duitse vlag. Zo is de nylon basis in het geel en zijn de suède overlays in het rood. Ook de drie adidas strepen aan de zijkant zijn in het rood. De voering, buitenzool en accenten op het bovenwerk zijn in het zwart.

adidas ZX 8000 OG 'Germany'

GY4682 · Prijs vanaf €69,-

Naar alle aanbieders
adidas ZX8000 OG 'Germany'

Zit jouw volgende paartje niet in dit overzicht? Maak je geen zorgen. Klik op de knop hieronder om de meest populaire sneakers van dit moment te bekijken.