Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 18

8 mei 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 18

De week is weer voorbij gevlogen en het is weer tijd om naar de bestsellers van de week te gaan kijken. Deze zondag kijken we naar de vijf bestverkochte sneakers van week 18. Ook deze week staat weer bomvol met verschillende Nike modellen. Welk silhouet heb jij deze week gekocht?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 18 (2022)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Max 90 ‘Mantra Orange’ | DM8265-100

De bestverkochte sneaker van de week is de Nike Air Max 90 ‘Mantra Orange’. Dit kleurenschema is ideaal voor de lente die eindelijk is aangebroken.

Het bovenwerk van deze Air Max 90 is gemaakt van mesh en leer. Het mesh is te vinden op de toebox in een lichtblauwe tint. De overlay is gemaakt van leer en is in het wit, evenals de kraag. De mudguard is gemaakt van suède. Dit suède heeft een taupe kleur gekregen. Om de sneaker wat kleurrijker te maken is de Swoosh in het oranje.

Nike Air Max 90 'Mantra Orange'

DM8265-100 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'Mantra Orange'

2. Nike Air Max Terrascape 90 | DH4677-200

De Nike Air Max Terrascape 90 staat deze week op plaats twee. Deze sneaker is gemaakt van duurzame materialen en is onderdeel van Nike’s Move To Zero project.

Nike wil met hun duurzaamheid-campagne plastic afval tegengaan. Dit doen ze door hun eigen afval te transformeren in materialen die zij kunnen gebruiken om nieuwe schoenen mee te maken, zoals Nike Grind. Het kleurenschema van de schoen is erg outdoor. De kleuren bestaan uit verschillende beige tinten en zwarte accenten.

Nike Air Max Terrascape 90

DH4677-200 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 18

3. Nike Dunk Low SE WMNS ‘Animal’ | DN3866-100

De Nike Dunk Low SE WMNS ‘Animal’ staat deze week opnieuw in de lijst met bestsellers. Deze sneaker is een echte eye-catcher.

Zoals de naam van de colorway al verklapt zitten er verschillende dierenprints op het bovenwerk van deze Dunk. De toebox, tong, zijpaneel en kraag zijn in het wit, waardoor de gekleurde elementen beter opvallen. Op de overlays zien we een panterprint, een gespikkelde print en een deel wat zelfs haar heeft.

Nike Dunk Low SE WMNS 'Animal'

DN3866-100 · Prijs vanaf €73,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low SE WMNS 'Animal'

4. Nike Dunk Low LX ‘Avocado’ | DM7606-300

De Nike Dunk Low LX ‘Avocado’ staat helemaal in het teken van de groene vruchtgroente. De sneaker heeft dan ook een groen kleurenschema.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van leer, behalve de kraag. De kraag is van een zacht materiaal gemaakt omdat deze de binnenkant van de avocado representeert. De rest van het bovenwerk is donkergroen en vertegenwoordigt de schil. Op de voorvoet zit ook een ‘sticker’ met een avocado erop.

Nike Dunk Low LX 'Avocado'

DM7606-300 · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 18

5. Nike Air Force 1 ’07 ‘White/Black’ – Crisp Leather | CT2302-100

We sluiten het overzicht met de bestverkochte sneakers van week 18 af met de Nike Air Force 1 ’07 ‘White/Black’ – Crisp Leather. De sneaker heeft een lederen bovenwerk en past bij al jouw outfits.

Bijna het hele bovenwerk is in het wit. Om de schoen wat meer pit te geven heeft Nike de Swoosh en de heeltab een zwarte kleur gegeven. De midden- en buitenzool zijn ook wit.

Nike Air Force 1 '07 'White/Black' - Crisp Leather

CT2302-100 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 '07 'White/Black' - Crisp Leather

Ben jij nog op zoek naar een nieuw paartje voor jouw eigen schoenenkast? Klik dan op de knop hieronder om de meest populaire sneakers te bekijken.