Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 17

1 mei 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 17

De zondag is weer aangebroken en het is de hoogste tijd om terug te kijken naar de vijf bestsellers van de week. Deze week kijken we naar de bestverkochte sneakers van week 17. Nike was erg gewild deze week. Heb jij ook een nieuw paartje van het Amerikaanse sportmerk aangeschaft?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 17 (2022)

Elke week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Dunk Low SE WMNS ‘Animal’ | DN3866-100

De bestverkochte sneaker van deze week is de Nike Dunk Low SE WMNS ‘Animal’. Op het paartje zijn een hoop verschillende dierenprintjes te spotten.

Het bovenwerk van de Dunk is vooral gemaakt van leer. De toebox, het zijpaneel en de hiel zijn in het wit. Door de witte basis vallen de kleuren van de Swoosh en de overlay extra op. Op de overlay zit een panterprint, een zwart deel met witte spikkels, een groen harig deel en een paars deel. De Swoosh is van suède in het oranje.

Nike Dunk Low SE WMNS 'Animal'

DN3866-100 · Prijs vanaf €73,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low SE WMNS 'Animal'

2. Nike Air Max 90 SE WMNS ‘Animal’ | DH5075-100

De Nike Air Max 90 SE WMNS is afgelopen week ook uitgekomen in een ‘Animal’ colorway. Op het bovenwerk van deze AM90 zit dezelfde print als op de Dunk hierboven.

Ook op het bovenwerk van dit paar wordt veel gebruik gemaakt van wit. De mudguard en overlay zijn opgedeeld in verschillende vlakken waardoor er verschillende kleuren en prints zijn gebruikt. Paars, turkoois, rood en geel zijn op de overlay en mudguard te spotten. Tussen de kleuren door zit een panterprint deel.

Nike Air Max 90 SE WMNS 'Animal'

DH5075-100 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 17

3. Nike Air Max 90 Premium ‘Habanero Red’ | DH4621-600

De Nike Air Max 90 Premium ‘Habanero Red’ heeft een rode colorway. Het bovenwerk van het paartje is gemaakt van mesh en beige.

Het mesh op het bovenwerk is donkergrijs. Het mesh zit op de toebox en rondom de hiel. De overlay en de mudguard zijn gemaakt van suède in verschillende rode tinten. De Swoosh aan de zijkant is gemaakt van leer en in het wit, net als de Nike branding op de rode heeltab.

Nike Air Max 90 Premium 'Habanero Red'

DH4621-600 · Prijs vanaf €87,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Premium 'Habanero Red'

4. Nike Air Max 1 AMD ‘La Ville Lumière’ – EU Exclusive | DQ9326-100

De Nike Air Max 1 AMD ‘La Ville Lumière’ – EU Exclusive kwam speciaal met Air Max Day 2022 uit. La ville lumière betekent de verlichte stad in het Frans. De schoen is dan ook geïnspireerd op Parijs.

Het paar lijkt erg simpel op het eerste gezicht. Het bovenwerk is gemaakt van mesh en leer. Het mesh is in het wit en de lederen mudguard is in het beige. Op de overlay zit een holografisch element wat het thema van de schoen representeert. Door het verschil in lichtinval verschijnen er verschillende kleuren op dit stuk.

Nike Air Max 1 AMD 'La Ville Lumiere' - EU Exclusive

DQ9326-100 · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 17

5. Nike Air Max 90 WMNS ‘Barely Rose’ | DH8010-600

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van de week af met de Nike Air Max 90 WMNS ‘Barely Rose’. De sneaker heeft, zoals de naam al verklapt, een roze kleurenschema.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van mesh en leer. De toebox en de kraag zijn in een lichtroze kleur. Ook de overlay en de heeltab hebben deze kleur gekregen. Op de mudguard zit een zalmroze kleur.

Nike Air Max 90 WMNS 'Barely Rose'

DH8010-600 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 WMNS 'Barely Rose'

Ben jij nog op zoek naar een nieuw paartje, maar zat er in dit overzicht niks voor jou bij? Klik dan op de knop hieronder. Via de knop ga je meteen naar een pagina met de meest populaire sneakers van dit moment.