Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 16

24 april 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 16

Aan het einde van iedere week kijken wij terug naar de vijf bestverkochte sneakers van de week. Vandaag is het tijd voor de resultaten van de bestverkochte sneakers van week 16. Heb jij deze week ook een nieuw paartje kicks gescoord?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 16 (2022)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Max 1 AMD ‘La Ville Lumière’ | DQ9326-100

De Nike Air Max 1 AMD ‘La Ville Lumière’ is op Air Max Day 2022 exclusief uitgekomen in Europa. De sneaker staat helemaal in het teken van Parijs, de verlichte stad.

Het bovenwerk van deze sneaker bestaat uit rustige tinten. De basis is in het wit en de mudguard en de Swoosh zijn in een lichte beige kleur. Op de overlay zit een speciaal holografisch effect. Door het lichtinval veranderen de kleuren.

Nike Air Max 1 AMD 'La Ville Lumiere' - EU Exclusive

DQ9326-100 · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 AMD 'La Ville Lumière'

2. Nike Air Max 90 Jewel ‘Black’ | DV3503-001

De Nike Air Max 90 Jewel ‘Black’ heeft een donker kleurenschema. De Swoosh aan de zijkant van de sneaker is wat deze Air Max 90 onderdeel van de Jewel lijn maakt. Het symbooltje is glimmend en lijkt op een jewel zelf.

De rest van het bovenwerk is gemaakt met een combinatie van mesh en leer en is volledig in het zwart. De overige Nike branding is in het rood, net als de Air Unit onder de hak. De middenzool is in het wit.

Nike Air Max 90 Jewel 'Black'

DV3503-001 · Prijs vanaf €101,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 16

3. Pamela Reif x Puma Cruise Rider | 384446_01

De Pamela Reif x Puma Cruise Rider staat deze week opnieuw in de lijst met bestsellers. De sneaker is een samenwerking tussen Pamela Reif, een fitness-YouTuber, en Puma.

De sneaker heeft een licht kleurenschema. Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt van mesh en leer. Het mesh, de overlay en de heeltab hebben een beige kleur. Op de herkenbare Puma streep en de neus zit een witte kleur. De tussenzool en de voering zijn in het roze.

Pamela Reif x Puma Cruise Rider

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Pamela Reif x Puma Cruise Rider

4. Air Jordan 1 Elevate Low SE ‘University Blue’ | DQ3698-141

De Air Jordan 1 Elevate Low SE is speciaal voor de vrouwelijke sneakerheads ontworpen. De kicks zijn verkrijgbaar in een ‘University Blue’ colorway.

De lage variant van de Air Jordan 1 heeft een transformatie gekregen. De zool is extra dik. Het bovenwerk blijft hetzelfde en is op dit paar gemaakt van leer. De basis is in het wit en de bekende ‘UNC’ kleur is op de overlays en buitenzool te vinden.

Air Jordan 1 Elevate Low SE 'University Blue'

DQ3698-141 · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 16

5. Nike Air Force 1 ’07 WMNS ‘Pure Platinum’ | DR7857-101

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 16 af met de Nike Air Force 1 ’07 WMNS ‘Pure Platinum’. Deze women’s exclusive Air Force 1 is pas deze week voor het eerst uitgekomen.

Het bovenwerk van het paar is gemaakt van leer en opgedeeld in verschillende vakken. De overlays zijn in een lichtgrijze kleur en de Swoosh is in een donkerdere tint. Het zijpaneel is net als de toebox in het wit, maar op dit paneel zijn extra Swooshes geplaatst.

Nike Air Force 1 '07 WMNS 'Pure Platinum'

DR7857-101 · Prijs vanaf €138,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 '07 WMNS 'Pure Platinum'

Ben jij nog op zoek naar een nieuw paartje om jouw sneakercollectie mee uit te breiden? Klik dan op de knop hieronder om naar een pagina met de meest populaire kicks te gaan.