Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 12

27 maart 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 12

Het is alweer zondag en de dag in het teken van de Nike Air Max zit er alweer op. Het is tijd om terug te kijken naar de vijf bestverkochte sneakers van week 12. De paartjes in het overzicht zijn nog steeds verkrijgbaar voor de retailprijs, dus wees er snel bij!

Top vijf bestverkochte sneakers van week 12 (2022)

Elke week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Max 90 SE ‘Silver Gold Metallic’ | DJ6208-100

Op nummer één deze week staat de Nike Air Max 90 SE ‘Silver Gold Metallic’. Door deze kleurencombinatie is het paar een echte eye-catcher.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt met een combinatie van mesh en leer. De toebox en kraag zijn gemaakt van mesh en zijn in het wit. De rest van de elementen op het bovenwerk zijn gemaakt van leer. Op de overlay rondom de neus, onder de veterogen en het Air Max logo zit een glimmende gouden kleur. Op de mudguard en heeltab zit een glimmende zilveren kleur. De Swoosh is in het wit.

Nike Air Max 90 SE 'Silver Gold Metallic'

DJ6208-100 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 SE 'Silver Gold Metallic'

2. Nike Air Force 1 Low ‘Blue Paisley’ | DH4406-100

De Nike Air Force 1 Low ‘Blue Paisley’ stoomt jou klaar voor de zomer. Nike heeft met dit exemplaar de klassieke witte Air Force net iets aangepast.

Het bovenwerk van het bekende silhouet is gemaakt van leer in het wit. Ook de tong, veters, midden- en buitenzool hebben deze lichte kleur gekregen. Bij deze variant draait het om de details op de Swoosh en op de heeltab. Deze elementen zijn bedekt in het blauw met een witte paisley print.

Nike Air Force 1 '07 'Worn Blue' - Paisley

DH4406-100 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 12

3. Nike Air Max 97 ‘Orange’ – Running Club | DH1085-700

De Nike Air Max 97 ‘Orange’ – Running Club heeft een hoop verschillende kleuren op het bovenwerk en is gemaakt met diverse materialen.

Deze Air Max heeft een bovenwerk compleet gemaakt van suède. De basis van het paar is oranje en de lijnen die rondom het bovenwerk lopen zijn in het blauw met rood. De tong is wit en gemaakt van katoen. Om de sneaker er wat ruiger uit te laten zien, is de tong niet helemaal afgewerkt.

Nike Air Max 97 'Orange' - Running Club

DH1085-700 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 97 'Orange' - Running Club

4. Nike Air Force 1 ‘Valentine’s Day’ | DQ9320-100

De Nike Air Force 1 ‘Valentine’s Day’ draait alleen maar om liefde. De sneaker heeft dan ook een speels en schattig thema aangenomen.

Het bovenwerk van de Air Force is gemaakt van leer en is in het wit. De Swoosh is in een zachtroze kleur en heeft een patroon geperst in het leer. ‘Love Nike’ staat er in verschillende blokjes. De blokjes refereren naar de kraaltjes die ook aan de veters zitten. De roze kleur komt ook terug op de buitenzool.

Nike Air Force 1 WMNS 'Valentine's Day'

DQ9320-100 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 12

5. Nike Air Force 1 Shadow ‘Atmosphere’ | CI0919-117

We sluiten ons overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 12 af met de Nike Air Force 1 Shadow ‘Atmosphere’. Dit silhouet heeft inspiratie uit het klassieke AF-1 model gehaald.

Dit paartje heeft op het bovenwerk dubbele overlays bij de neus, hiel en tong. Hierdoor zit er extra dimensie in de schoen en kan er gebruik gemaakt worden van meerdere kleuren. Bij deze colorway draait het om de combinatie met wit, grijs en verschillende pastelkleuren.

Nike Air Force 1 Shadow 'Atmosphere'

CI0919-117 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Shadow 'Atmosphere'

Heb jij jouw volgende paartje niet in deze lijst gevonden? Geen zorgen! Klik op de knop hieronder om de meest populaire sneakers van dit moment te bekijken.