Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 11

20 maart 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 11

Week 11 zit er alweer op en dat betekent dat het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van deze week weer voor jou klaar staat. Met Air Max Day in zicht zijn er ook deze week een hoop Air Max’s over de toonbank geschoven. Naast dit silhouet zien we ook twee andere modellen van Nike voorbij komen.

Top vijf bestverkochte sneakers van week 11 (2022)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Force 1 Shadow ‘Atmosphere’ | CI0919-117

De Nike Air Force 1 Shadow ‘Atmosphere’ is de bestverkochte sneaker van deze week. Op het bovenwerk van deze schoen zitten een hoop pastelkleuren, waardoor het een ideaal paartje voor de lente is.

Het bovenwerk van deze Air Force 1 is gemaakt van leer. Dit exemplaar van het herkenbare silhouet heeft dubbele overlays, voor extra dimensie. De bovenste overlays zijn grijs, maar de elementen eronder vertonen lichte pasteltinten. Ook de Swoosh bestaat uit pastelgroen en pastelroze.

Nike Air Force 1 Shadow 'Atmosphere'

CI0919-117 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Shadow 'Atmosphere'

2. Nike Air Max 90 Terrascape ‘Black Lime Ice’ | DH2973-001

Met de Nike Air Max 90 Terrascape kan jij jouw favoriete Air Max silhouet op een duurzame manier kopen. De kicks zijn gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen.

Deze colorway bestaat voornamelijk uit zwart. Het gehele bovenwerk heeft deze donkere kleur aangenomen. De heeltab en de middenzool van Crater Foam hebben een frisse limoenkleur gekregen. De midden- en buitenzool zijn gemaakt van Crater Foam en Nike Grind en zijn gemaakt van gerecycled afval.

Nike Air Max 90 Terrascape Black Lime Ice

DH2973-001 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 11

3. Nike WMNS Air Max 90 ‘Tortoiseshell’ | DQ9316-001

De Nike WMNS Air Max 90 ‘Tortoiseshell’ maakt ook deze week een verschijning in de lijst met bestsellers. De nieuwe colorway is een women’s exclusive en heeft een bijzondere print op de Swoosh.

Het bovenwerk van deze Air Max is gemaakt met een combinatie van materialen. Het mesh is gebruikt op de basis en de overlays zijn van leer. De mudguard is van suède en heeft een opvallende oranje kleur. Op de Swoosh zit een exotische schildpadden print.

Nike Air Max 90 WMNS 'Tortoiseshell'

DQ9316-001 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders
Nike WMNS Air Max 90 'Tortoiseshell'

4. Air Jordan 13 Retro Low ‘Single’s Day’ | DM0803-300

De Air Jordan 13 Retro Low ‘Single’s Day’ heeft een restock gekregen op dinsdag 15 maart. Het kleurenschema van dit paar bestaat maar uit twee tinten.

De basis van het bovenwerk van deze Air Jordan is in het zwart en gemaakt van leer. Aan de zijkanten zit een gewatteerde overlay. Deze overlay heeft een mintgroene kleur gekregen. Deze mintgroene kleur is ook te zien op de buitenzool.

Air Jordan 13 Retro Low 'Single's Day'

DM0803-300 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 11

5. Nike Air Max 90 Terrascape ‘Pomegranate’ | DC9450-100

We sluiten ons overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 11 af met de Nike Air Max 90 Terrascape ‘Pomegranate’. Deze kicks hebben een fris en fruitig kleurenschema.

Net als de Air Max 90 Terrascape op plaats twee, bestaat dit exemplaar ook uit duurzame materialen. Het bovenwerk van dit paar bestaat vooral uit wit. De Swoosh en de middelste veterogen hebben een donker roze kleur gekregen, de kleur van een granaatappel. Het Crater Foam wat wordt gebruikt op de heeltab en op de middenzool zijn in een lichtere roze kleur.

Nike Air Max 90 Terrascape Pomegranate

DC9450-100 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Terrascape 'Pomegranate'

Ben jij nog op zoek naar een nieuw paartje, maar zijn de kicks in deze lijst niet helemaal jouw smaak? Klik dan op de knop hieronder voor de meest populaire sneakers van dit moment.