Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 10

13 maart 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 10

Het is weer zondag en dat betekent dat het tijd is om terug te kijken naar de vijf bestverkochte sneakers van week 10. Deze week zijn er een hele hoop Air Max 90’s verkocht. Maart is voor Nike altijd Air Max Month, met Air Max Day op zaterdag 26 maart 2022. Heb jij deze maand al een paar Air Max’s gekocht?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 10 (2022)

Elke week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike WMNS Air Max 90 ‘Tortoiseshell’ | DQ9316-001

De bestverkochte sneaker van week 10 is de Nike WMNS Air Max 90 ‘Tortoiseshell’. Deze Air Max 90 is een women’s exclusive en heeft zachte kleuren op het bovenwerk.

De basis van het bovenwerk is gemaakt van mesh in het grijs. De lederen overlays hier overheen zijn in het wit. De mudguard en Swoosh springen er echt uit. Op de mudguard wordt gebruik gemaakt van suède in het oranje. Op de Swoosh zit de tortoise print in bruine tinten.

Nike Air Max 90 WMNS 'Tortoiseshell'

DQ9316-001 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders
Nike WMNS Air Max 90 'Tortoiseshell'

2. Nike Air Max 90 ‘Green Snakeskin’ | DR8575-300

De Nike Air Max 90 ‘Green Snakeskin’ is een opvallende kleurrijke sneaker en past goed bij de zomer. Het bovenwerk is gemaakt met een combinatie van mesh en leer.

De basis van het bovenwerk is in het wit. Zowel de mudguard als de overlays zijn bedekt in een groene slangenprint. De branding in de mudguard, de heeltab, de veterogen en de cassette zijn in een lichtroze kleur. Ook een deel van de buitenzool is in het roze. De rest van de zool is in de groene kleur van de slangenprint.

Nike Air Max 90 'Green Snakeskin'

DR8575-300 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 10

3. Nike Air Max 90 ‘Copa’ – Snowflake | DQ0789-001

De Nike Air Max 90 ‘Copa’ – Snowflake heeft een koeler kleurenschema. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van verschillende blauwe en grijze tinten.

Het mesh dat de basis van het bovenwerk vormt heeft een lichtblauwe kleur. Deze lichtblauwe kleur is terug te zien op de tong, branding op de hiel en op de Swoosh. De overlay is gemaakt van leer en is in het lichtgrijs. De veterogen bestaan uit verschillende grijze tinten. Tot slot de donkergrijze mudguard. Op de mudguard zit een sneeuwvlokken patroon.

Nike Air Max 90 'Copa' - Snowflake

DQ0789-001 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'Copa' - Snowflake

4. Nike Air Max 90 WMNS ‘Brown Kelp’ | DQ0885-300

De Nike Air Max 90 WMNS ‘Brown Kelp’ heeft een uniek kleurenschema. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van verschillende bruine tinten in combinatie met roze.

Het mesh van het bovenwerk is in een lichte crème kleur. De overlays, Swoosh en mudguard zijn alledrie in verschillende bruine tinten. De branding op de mudguard, veterogen, heeltab en cassette zijn in een zachte roze kleur. De buitenzool is in het donkerbruin.

Nike Air Max 90 WMNS 'Brown Kelp'

DQ0885-300 · Prijs vanaf €196,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 10

5. Nike Air Max 90 ‘Gradient Cassette’ – Air Max Month | DR8600-001

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 10 af met de Nike Air Max 90 ‘Gradient Cassette’ – Air Max Month. Dit model is speciaal uitgekomen voor deze feestmaand.

Het bovenwerk van deze Air Max bestaat uit simpele grijze kleuren. Bij dit exemplaar draait het om de cassette. De cassette zit rondom de Air Unit en heeft een kleuroverloop van rood naar geel.

Nike Air Max 90 'Gradient Cassette' - Air Max Month

DR8600-001 · Prijs vanaf €117,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'Gradient Cassette' - Air Max Month

Heb jij jouw volgende Air Max nog niet in deze lijst gevonden? Klik dan op de knop hieronder voor de meest populaire Air Max’s van dit moment.