Skip to content
Newsfeed

Daniëlle Cathari geeft de New Balance 991v2 een Matcha make-over

5 februari 2024 15:55
Daniëlle Cathari geeft de New Balance 991v2 een Matcha make-over

Daniëlle Cathari, een ontwerpster uit Amsterdam, voegt haar kenmerkende stijl toe aan de New Balance 991v2. Cathari staat bekend om haar innovatieve ontwerpen en heeft eerder samengewerkt met Clarks en adidas. Nu, in februari 2024, brengt ze haar creativiteit naar New Balance met een opvallende 991v2 colorway die geïnspireerd is door matcha.

De 991v2, normaal gesproken bekend om zijn in-line basiskleuren, ondergaat een opvallende make-over onder invloed van Cathari’s visie. Het suède bovenwerk krijgt een weelderige mosgroene tint, terwijl het donkerbruine mesh zorgt voor een aards contrast. Het kleurenpalet lijkt geïnspireerd te zijn op matcha-dusted chocoladelekkernijen, zoals te zien is op Cathari’s Instagram-carrousel.

Tot slot zijn er ook opvallende details toegevoegd aan de sneaker, zoals de gezamenlijke Cathari-tonglabels en een speciaal ontworpen hiellogo, waarmee de nadruk wordt gelegd op de samenwerking.

Op haar Instagram kondigt Daniëlle Cathari aan dat de release van de New Balance 991v2 gepland staat op 9 februari 2024. Blijf op de hoogte door de Sneakerjagers releasekalender te raadplegen!