Skip to content
Newsfeed

Coperni en PUMA introduceren het innovatieve 90SQR silhouet

22 januari 2024 06:44
Coperni en PUMA introduceren het innovatieve 90SQR silhouet

Frans modemerk komt opnieuw samen met PUMA en komt met een innovatief silhouet: de 90SQR. De sneaker heeft een futuristisch design en lijkt inspiratie te halen uit PUMA’s voetbalschoenen. De Coperni x PUMA 90SQR arriveert in diverse colorways op 19 januari 2024 bij PUMA.

Frans modehuis Coperni komt opnieuw samen met PUMA. De twee namen hebben in het verleden al vaker samengewerkt, maar komen dit keer met een wel heel uniek silhouet. De 90SQR is een hybride silhouet dat ontworpen is volgens de specificaties van een voetbalschoen, met de PUMA FUTURE als inspiratiebron.

Het silhouet slaat een brug tussen de wereld van mode en performance. Het ontwerp wordt gedefinieerd door zijn structurele en bijna futuristische silhouet. De PUMA 90SQR heeft een socklike feeling en sluit nauw om de voet heen. De spitse neus met rechte afronding geeft het silhouet zijn unieke touch.

“We are so proud of this collaboration with PUMA. It is a big milestone for a designer to launch their first sneaker. The 90SQR gathers all our common values: innovation, minimalism, uniqueness. It’s everything we have dreamed of, and we look forward to launching more PUMA x Coperni pieces in the near future,” vertelden Coperni oprichters Sébastien Meyer en Arnaud Vaillant in een statement.

De Coperni x PUMA 90SQR arriveert in drie colorways; een witte, zwarte en felgele variant. Over het silhouet heen zijn de brandings van Coperni en PUMA geplaatst. Alle drie de colorways zullen op 19 januari 2024 bij PUMA en diverse retailers te verkrijgen zijn.

Coperni x PUMA 90SQR
Coperni x PUMA 90SQR
Coperni x PUMA 90SQR