Skip to content
Newsfeed

Converse lanceert Proud To Be collectie voor Pride 2023

25 mei 2023 18:00
Converse lanceert Proud To Be collectie voor Pride 2023

De maand juni staat in teken van Pride Month. Converse brengt jaarlijks een collectie uit om Pride met ons te vieren. In de Converse ‘Proud To Be’ lijn zie je verschillende kleurrijke uitgaves van het Chuck Taylor model terugkomen en meerdere kleding items. Lees in dit artikel alles over de collectie die nu te shoppen is op de website van Converse.

De Proud To Be collectie is geheel ontworpen door medewerkers die deel zijn van de LHBTQIA+ community. Geen enkele colorway is hetzelfde, net zoals de mensen binnen de community. Het ene silhouet is nog kleurrijker dan de ander.

Mocht je liever je eigen sneaker willen ontwerpen, is ook dat mogelijk in de Proud To Be collectie. Welbekende modellen als de Chuck Taylor en de Lift Platform kunnen naar jouw eigen smaak ontworpen worden. Klik hier om je eigen Converse Pride sneaker te designen.

Ook enkele Amerikaanse celebrities hebben hun eigen schoen ontworpen voor de collectie, zoals de Grammy Award-winnende rapper Big Freedia en singer-songwriter Eva.

Converse

Ik ben er trots op om vrij te zijn… vrij om mezelf te zijn, vrij om mijn stem te laten horen en vrij om lief te hebben wie ik lief wil hebben.

Big Freedia

Klik op de onderstaande button om de gehele collectie van de Pride lijn van Converse te bekijken, scoor meteen jou look voor Pride 2023!

Bekijk hier de collectie van vorig jaar: Converse viert Pride 2022 met ‘Found Family’ collectie.