Skip to content
Newsfeed

CLOT en Fragment Design teasen nieuwe samenwerking

9 mei 2023 11:28
CLOT en Fragment Design teasen nieuwe samenwerking

Edison Chen en Hiroshi Fujiwara zijn opnieuw samengekomen voor een nieuwe samenwerking tussen CLOT en Fragment Design. Meer over de apparel collectie en officiële releasedatum voor de Fragment Design x CLOT x Nike Dunk Low ontdek je hieronder!

De aankomende samenwerking tussen Chen en Fujiwara vindt plaats na het einde van hun gezamenlijke Nike ‘CLOTEZ’ serie. Het duo heeft beelden van de kledingcollectie getoond, samen met een korte video waarin de logo’s van beide merken te zien zijn.

In de teaser van Chen en Fujiwara zien we twee T-shits in het zwart en wit. Beide met de insignes van de twee iconische merken. Daarnaast zien we ook een zwart-witte hoodie verschijnen.

Verder heeft Fujiwara een foto gedeeld van hem en Chen in gesprek terwijl ze de nieuwste Fragment Design x CLOT x Nike Dunk Low vasthouden. In spanning hebben we gewacht wanneer deze sneaker zou uitkomen. Maar nu is een officiële releasedatum bekend gemaakt, namelijk 14 juni 2023.

Je kunt kans maken op de sneaker via een raffle, waarvan de details nog onbekend zijn. Houd daarom onze nieuwspagina en Instagram in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn!

Wit CLOT x fragment design T-shirt
CLOT x fragment design T-shirts
CLOT x fragment design hoodie
fragment design x CLOT hoodie
Edison Chen en Hiroshi Fujiwara
fragment design x Clot x Nike Dunk Low