Skip to content
Newsfeed

Blondey en adidas droppen nieuw Gazelle Indoor silhouet

20 april 2023 09:09
Blondey en adidas droppen nieuw Gazelle Indoor silhouet

Op 22 april 2023 kunnen we een nieuwe Blondey x adidas collab verwachten! Eerder bracht de 25-jarige skater ons twee opvallende Superstar modellen, maar nu is het tijd voor een Blondey make-over op het adidas Gazelle Indoor silhouet.

De populariteit van het adidas Gazelle model is in 2023 sky high. Ook al is dit Gazelle model minder opvallend dat de eerdere Superstar samenwerkingen, brengt Blondey McCoy toch een unieke twist aan het silhouet.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van ripstop en komt in een gebroken witte kleur. De overlays komen in zwart glanzend materiaal, het Three Stripes logo maakt gebruik van hetzelfde materiaal, maar komt in een donkergroene kleur. De zwarte buitenzool heeft een uniek motief en maakt de sneaker compleet.

Op Instagram liet Blondey ook nog een erg speciale versie van zijn Gazelle Indoor zien. adidas heeft een speciale voetbalkick versie van de sneaker custom laten maken voor Blondey. Helaas kunnen we deze variant zelf niet coppen, maar bekijk de foto’s van de colorway in het Instagram bericht hieronder.

De Blondey x adidas Gazelle Indoor zal op 22 april 2023 releasen. Klik op de onderstaande knop om te bekijken bij welke retailers je de sneaker kan halen.

Blondey McCoy x adidas Gazelle Indoor zijkant
Blondey McCoy x adidas Gazelle Indoor achterkant
Blondey McCoy x adidas Gazelle Indoor zijkant
Blondey McCoy x adidas Gazelle Indoor
Blondey McCoy x adidas Gazelle Indoor bovenkant
Blondey McCoy x adidas Gazelle Indoor onderkant
Blondey McCoy x adidas Gazelle Indoor detailshot
Blondey McCoy x adidas Gazelle Indoor onderkant