Skip to content
Brand

Bij JD Sports stel je de beste outfits samen met Nike must-haves

23 december 2023 12:03
Bij JD Sports stel je de beste outfits samen met Nike must-haves

We zitten nog midden in de winter, wat betekent dat we voorlopig nog in het donker naar het werk gaan en ook in het donker weer thuiskomen. En, als we de weersvoorspellingen moeten geloven dan staan ons nog een aantal extreem koude dagen te wachten. Niettemin heeft dit seizoen ook zijn voordelen, gelaagde outfits zijn weer volop te zien op straat. Voeg daar een paar bijpassende sneakers aan toe, en je hebt een trendy outfit. Bij JD Sports vind je diverse Nike must-haves waarmee je gemakkelijk een stijlvolle gelaagde outfit kunt samenstellen.

Nike must-haves bij JD Sports

Het team van Sneakerjagers heeft speciaal voor jou een aantal items samengesteld. Laat je inspireren door de nieuwste trends en combineer deze Nike must-haves voor de beste gelaagde fit.

Nike hoodie


Om te beginnen hebben we een essentieel item voor elke wintergarderobe: een comfortabele hoodie. Bij JD Sports vind je een breed scala aan Nike truien in diverse kleuren. Ongeacht de koudere weersvoorspellingen, zul je je altijd goed voelen in de hoodies van Nike.

Nike hoodie

Nike bodywarmer

Nike bodywarmer


Voor een extra laag, raden we je aan om een bodywarmer aan je outfit toe te voegen. Hiermee creëer je niet alleen extra warmte en comfort, maar zorg je ook voor een stijlvolle en gelaagde look. Bekijk een aantal bodywarmers bij JD Sports via de button hieronder!

Nike cargo


Als laatste hebben wij een Nike cargo, een absolute finishing touch voor elke look. De extra zakken zorgen voor een stoere casual uitstraling. Ontdek de nieuwste Nike cargo’s bij JD Sports, waarmee je je outfit naar een hoger niveau tilt.

Nike Cargo

Nike P-6000 WMNS ‘White Gold Red’ – BV1021-101

We hebben een selectie gemaakt van sneakers die perfect bij elke outfit passen. Laten we beginnen met de Nike P-6000 ‘White Gold Red’, een sneaker die een retro uitstraling heeft. Dankzij zijn tijdloze look voegt deze schoen een vleugje sportiviteit toe aan je look die nooit uit de mode zal raken.

Nike P-6000
Nike P-6000

Nike Dunk Low ‘Anthracite’ – FV0384-001

Daarnaast hebben we ook de Nike Dunk Low ‘Anthracite’ uitgekozen. De Dunk Low is in 2023, een erg populair silhouet, en dankzij de colorblocking van lichtgrijs, zwart, donkergrijs, wit en blauw voegt deze sneaker een stijlvolle finishing touch toe aan elke outfit. De ‘Anthracite’ is de eyecatcher die je outfit nodig heeft.

Dunk Low
Dunk Low

Nike Air Force 1 ’07 LV8 ‘Black Light Crimson’ – DZ4514-001

Als laatste hebben we de Nike Air Force 1 ’07 LV8 ‘Black Light Crimson’, net als de Dunk Low is dit een echte klassieker die momenteel erg populair is. Het tijdloze silhouet wordt gecombineerd met een opvallend kleurenschema van zwart en ‘Light Crimson’.

Air Force 1
Air Force 1


Bij JD Sports shop je dus alle Nike must-haves om jouw wintergarderobe ready te maken voor de aankomende koudere dagen. Of het nu gaat om comfortabele hoodies of trendy bodywarmers, creëer jouw gelaagde outfit en verhoog je stijlniveau deze winter met JD Sports.

Nieuwsgierig naar de gehele look? Bekijk dan onze reel hieronder!