Skip to content
Brand

Betaalbare luxury sneakers bij StockX

9 september 2023 18:24
Betaalbare luxury sneakers bij StockX

Voor wie op zoek is naar luxury sneakers, is bij StockX aan het juiste adres. De online marktplaats heeft een breed aanbod aan deadstock, exclusieve en luxury sneakers. Met merken als OFF-WHITE, Maison Mihara Yasuhiro, Balenciaga en vele meer is StockX een hotspot voor sneakerliefhebbers.

Hier tonen we je een aantal betaalbare luxury sneakers die nu te verkrijgen zijn bij StockX.

Maison Mihara Yasuhiro Peterson OG

Maison Mihara Yasuhiro Peterson OG Sole Canvas Low

De Maison Mihara Yasuhiro Peterson OG is een opvallende sneaker. De designer Mihara Yasuhiro uit Tokyo staat bekend om zijn chunky silhouetten en het Peterson OG silhouet is hier een goed voorbeeld van. De sneaker werd gereleased in 2022 en is nog altijd populair bij diverse sneakerliefhebbers.

Alexander McQueen Oversized Platform

Alexander McQueen Oversized Platform

De sneakers van Alexander McQueen zijn te herkennen aan de oversized buitenzool. Het silhouet werd in 2015 geïntroduceerd en was direct een hit bij zowel de mannen als vrouwen. Het bovenwerk is van hoogwaardig leer. Op de hiel is het logo van de Britse modeontwerper geplaatst.

OFF-WHITE Vulc Low Canvas

OFF White Vulc Low Black White Sole (Women's)

De sneakers van OFF-White zijn vaak te herkennen aan een label dat op het veterpand geplaatst is. Zo ook bij het Vulc Low silhouet. De sneaker heeft een canvas bovenwerk en komt met witte details op het middenpaneel en buitenzool. De gestreepte zool geeft de sneaker een unieke touch en is signature voor de designs van Virgil Abloh.

Balenciaga x adidas Speed Trainer

Balenciaga x adidas Speed Trainer

Love it or hate it, de Speed Trainer van Balenciaga is al jaren een populair silhouet. In 2022 gebruikte adidas het silhouet in hun samenwerking met het high-end merk. De sneaker heeft een zwart met witte colorway. Op de kraag zijn de brandings van beide merken geplaatst. De buitenzool komt in een zwarte kleur en heeft een moderne touch.

Burberry Arthur

Burberry Arthur

Een andere luxury sneaker die te verkrijgen is bij StockX, is het Arthur silhouet van Burberry. De sneaker heeft een opvallend design en komt met een chunky middenzool. Het bovenwerk is van canvas en combineert de signature kleuren van Burberry. Op de hiel staat het logo van Burberry.

Golden Goose Hi Star White Pink

Golden Goose Hi Star
White Pink (Women's)

De Golden Goose Hi Star in de colorway ‘White Pink’ is er eentje voor de dames. Het model heeft een strak silhouet. Op het bovenwerk is een ster geplaatst in een lichtroze kleur. Gouden details op het middenpaneel geven het paar een chique look.

OFF-WHITE Out Of Office Mule

OFF-WHITE Out Of Office Mule

De OFF-WHITE Out Of Office Mule is een erg comfortabel paar. De schoen heeft een elastische kraag en is gemakkelijk aan te trekken. Het suède bovenwerk geeft het ontwerp een chique touch. Op het middenpaneel is de OFF-WHITE branding geplaatst.

Burberry Leather Quilted Slipper

Burberry Leather Quilted Slipper

Een ander comfortabel silhouet, is de Burberry Leather Quilted Slipper. De slide heeft een quilted leren upper. Het zachte voetbed maakt de slipper een erg comfortabel paartje. Op de middenzool is het logo van Burberry geplaatst. De perfecte slipper voor in huis of om de boodschappen in te doen.

Valentino Roman Stud Turtle Slide Sandal

Valentino Roman Stud Turtle Slide Sandal

De Roman Stud Turtle Slide Sandal van Valentino is een ideaal paar voor degene die een beetje wil opvallen met zijn of haar outfit. Het bovenwerk is van synthetisch materiaal en hebben spikes. De sandaal is in 2022 gereleased en is nog altijd te verkrijgen bij StockX.

Lanvin Leather Curb ‘White Multi’

Lanvin Leather Curb White Multi (Women's)

De sneakers van Lanvin zijn tegenwoordig erg populair. Het model heeft een opvallende upper en komt met stevige veters. Het bovenwerk is van leer en canvas. De brede, gekleurde veters geven de sneaker een opvallende twist.

Dit waren een aantal exemplaren uit de luxury sneaker collectie bij StockX. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor meer items als deze.