Skip to content
Newsfeed

Bespaar tot 40% in de Mid Season Sale van PUMA

4 oktober 2023 16:00
Bespaar tot 40% in de Mid Season Sale van PUMA

Het naseizoen is aangebroken! We worden omringd door prachtige herfstkleuren in de natuur, gezellige momenten thuis en het begin van het hoodie-seizoen. Maar laten we niet vergeten dat dit seizoen ook slecht weer, harde wind en regen met zich meebrengt, en daarmee ook de uitdaging om je garderobe up-to-date te houden. Als je dat nog niet hebt gedaan, heeft PUMA precies wat je nodig hebt! In de Mid Season Sale kun je nu tot wel 40% besparen op verschillende trendy items!

Je kunt tot en met dinsdag 10 oktober 2023 besparen. Er is geen code nodig, de kortingen worden automatisch toegepast op de website.

Of je nu op zoek bent naar populaire en functionele schoenen voor het herfst- en winterseizoen, witte sneakers of high-top sneakers, gezellige kledingstukken zoals hoodies, praktische items zoals jassen, of zelfs opwindende samenwerkingen – je vindt het nu allemaal in de PUMA-sale! Bovendien is er een uitgebreide selectie accessoires en sportartikelen beschikbaar, en er is voor zowel mannen, vrouwen als kinderen iets te vinden.


Druk op de knop hieronder om meteen naar de PUMA-aanbieding te gaan. Bereid je garderobe voordelig voor op de herfst en winter en bespaar tot 40% in de PUMA-sale. Deze aanbieding is geldig tot en met dinsdag 10 oktober 2023.

Meer van dit soort aanbiedingen vind je in ons sneaker nieuws.