Skip to content
Newsfeed

Bekijk de Nike ‘Give Her Flowers’ collectie

20 januari 2024 07:56
Bekijk de Nike ‘Give Her Flowers’ collectie

Valentijnsdag 2024 komt eraan en zoals elk jaar bereidt Nike zich voor op deze gelegenheid met speciale releases. Zo staan dit jaar de schijnwerpers gericht op de exclusieve damescollectie genaamd ‘Give Her Flowers’, bestaande uit een Nike Dunk Low en Air Max 90 Futura!

Nike Dunk Low ‘You Deserve Flowers’ | FZ3775-133

Nike Dunk Low 'Give Her Flowers' FZ3775-133
Nike Dunk Low 'Give Her Flower' achterkant

Deze Nike Dunk Low belichaamt een bloemenpracht, met verfijnde bloemendetails op verschillende lagen, waaronder de mudgaurd, de oogleden en de hiel. Het bovenwerk versterkt deze subtiele versieringen met soepel zeil leer dat zich uitstrekt over de neus, middenvoet, Swoosh kraag en het hielstuk.

Het thema wordt extra benadrukt met twee opmerkelijke toevoegingen. Ten eerste een subtiele rozenspeld aan de buitenkant van de hiel. Ten tweede bevindt zich de liefdevolle boodschap ‘You Deserve Flowers’ op de binnenzool. Daarnaast voegt de University Red tonglabel een vleugje kleur toe aan het ingetogen ontwerp. De sneaker wordt compleet gemaakt met een rubberen tussenzool en buitenzool in een bijpassende Sail kleur.

Nike Air Max 90 Future ‘You Deserve Flowers’ | FZ3777-133

Nike Air Max 90 Future 'Give Her Flowers' FZ3777-133
Nike Air Max 90 Future 'Give Her Flowers' achterkant

Net als bij de Nike Dunk Low, heeft ook deze Air Max 90 Futura een vergelijkbaar ontwerp met kenmerken zoals de fluweelachtige bloemen overlay, de metalen pin op de hiel en de op maat gemaakte inlegzolen met de liefdevolle boodschap.

De overige aspecten van de schoen blijven trouw aan de aangepaste constructie van de Futura. Denk aan de zwevende lagen, externe toevoegingen en treklipjes op de tong en hiel die het totaalplaatje compleet maken.

Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven waar en wanneer je deze twee sneakers uit het Nike ‘You Deserve Flowers’ pack kunt verkrijgen!

Nike Dunk Low 'Give Her Flowers' FZ3775-133
Nike Dunk Low 'Give Her Flowers' FZ3775-133
Nike Dunk Low 'You Deserve Flowers'
Nike Dunk Low 'Give Her Flowers' tong label
Nike Dunk Low 'Give Her Flowers' rozenspeld
Nike Air Max 90 Future 'Give Her Flowers'
Nike Air Max 90 Future 'Give Her Flowers'
Nike Air Max 90 Future 'You Deserve Flowers'
Nike Air Max 90 Future 'Give Her Flowers' tong label
Nike Air Max 90 Future 'Give Her Flowers' air unit