Skip to content
Newsfeed

Bekijk de Nike Air Max Scorpion in Barbie stijl

19 juli 2023 07:19
Bekijk de Nike Air Max Scorpion in Barbie stijl

Actrice Margot Robbie betovert momenteel de hele wereld met haar roze Barbie outfits en Nike viert ook de première van de langverwachte Barbie film. Zo wordt, passend bij de film, de Nike Air Max Scorpion in roze Barbie design in 2023 uitgebracht. Met deze sneaker heb je de perfecte aanvulling op je roze outfit en kun je de verfilming van de iconische Barbiepop stylish vieren.

De Air Max Scorpion is een van Nike’s nieuwste modellen en heeft daarom een zeer complexe en geavanceerde technologie met de grootste zichtbare Air Max unit tot nu toe en een Flyknit constructie op het bovenwerk. De Barbie-editie is natuurlijk felroze en heeft ook speciale borduursels en branding die de schoen een ongewone en opvallende look geven. De Swoosh en de zool zijn versierd met sterren en het Nike logo heeft een make-over gekregen in de vorm van de bekende Barbie letters. De neonroze kleur van de zool voegt nog een spannend extraatje toe aan de look.

Nike heeft nog geen exacte releasedatum bekendgemaakt. Nadat de Barbie-film deze week, in juli 2023, eindelijk wereldwijd in de bioscopen draait, zal de Air Max Scorpion in Barbie-look waarschijnlijk niet lang meer op zich laten wachten. De speciale editie zal dan verkrijgbaar zijn bij Nike voor een verkoopprijs van € 250,-. Tot die tijd kun je hier de foto’s van de Barbie-sneaker bekijken.

Als je er zeker van wilt zijn dat je de release van de sneaker niet mist, blijf dan onze releasekalender volgen voor al het laatste nieuws.