Skip to content
Staff Picks

Bekijk de nieuwe Footshop zomercollectie van 2023

23 mei 2023 20:00
Bekijk de nieuwe Footshop zomercollectie van 2023

Met het zonnetje hoog aan de hemel en de vakantieperiode in aantocht, is het de perfecte tijd om je garderobe te vernieuwen met de nieuwste trends en stijlen. Van trendy sneakers tot zomerse accessoires, bij Footshop is er voor elk wat wils. Bekijk hier onze favoriete items uit de Footshop zomercollectie!

Sneakers

Naar onze mening zijn een paar sneakers natuurlijk het belangrijkste item en onmisbaar voor je zomerse garderobe. Ze bieden het perfecte evenwicht tussen stijl en comfort en passen bij vrijwel elke outfit.

Nike Air Max 1 Premium ‘Sanddrift’

Nike Air Max 1 Premium 'Sanddrift'
Nike Air Max 1 Premium 'Sanddrift'

De Nike Air Max 1 Premium ‘Sanddrift’ is de perfecte keuze om je zomerse outfit compleet te maken. Met de zachte zandtinten straal je een relaxte en luchtige sfeer uit, waardoor ze ideaal zijn voor warme dagen. Daarnaast bevatten ze de (zichtbare) Air Sole, waardoor je moeiteloos kunt genieten van zomerse activiteiten en lange wandelingen op het strand.

De neutrale kleuren van de AM1 Premium ‘Sanddrift’ maakt het een sneaker die goed te combineren is met verschillende kledingstukken en looks. Denk bijvoorbeeld aan een witte linnen broek en een losvallend pastelkleurig T-shirt.

New Balance 990v3 ‘MiUSA Black Tan’

New Balance 990v3 'MiUSA Black Tan'
New Balance 990v3 'MiUSA Black Tan'

Een andere uitstekende keuze is de New Balance 990v3 ‘MiUSA Black Tan’. Het donkere kleurenpalet zorgt voor een ingetogen elegantie, waardoor je het goed kunt combineren met verschillende kledingstijlen. Dus of je nu kiest voor een casual look of een meer geklede outfit, het kan allemaal!

Daarnaast staat New Balance natuurlijk bekend om functionaliteit en comfort. Onder andere met de ENCAP-middenzool en de rubberen buitenzool ervaar je de hele dag door comfort en ondersteuning.

Converse Chuck 70 AT-CX High ‘Egret/Oat Milk’

Converse Chuck 70 AT-CX High 'Egret/Oat Milk'
Converse Chuck 70 AT-CX High 'Egret/Oat Milk'

Ook met de Converse Chuck 70 AT-CX High ‘Egret/Oat Milk’ straal je een en al zomer uit. Met de high-top geef je bovendien een vleugje stijl en speelsheid aan je outfit. Dus of je nu gaat voor een relaxte casual look met een zomerjurk of een opvallende outfit met shorts en een graphic design, de Converse sneakers passen zich eenvoudig aan verschillende stijlen aan.

Daarnaast biedt de rubberen zool een goede grip en duurzaamheid, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je zomerse avonturen.

T-shirts

Ook T-shirts mogen natuurlijk niet ontbreken in je garderobe. Of je nu op het strand ontspant, een wandeling maakt door de stad of gewoon geniet van de zomerse vibes, T-shirts bieden een moeiteloze en stijlvolle keuze voor elke gelegenheid. Gelukkig vind je in de zomercollectie van Footshop een eindeloze variëteit aan kleuren, prints en stijlen!

Carhartt WIP Short Sleeve Swamp Tours T-shirt

Carhartt WIP Short Sleeve Swamp Tours T-shirt
Carhartt WIP Short Sleeve Swamp Tours T-shirt

Het Carhartt WIP Short Sleeve Swamp Tours T-shirt is een perfecte aanvulling op je zomerse outfit. Het item combineert een opvallende grafische print met een klassieke pasvorm. Hierdoor is het een veelzijdige keuze voor verschillende stijlen.

Het lichte en ademende materiaal zorgt ervoor dat je comfortabel blijft, zelfs op warme zomerdagen. Dit maakt het Carhartt WIP T-shirt ideaal voor buitenactiviteiten, zoals wandelen, picknicken of gewoon ontspannen in de zon.

adidas Originals Archive Graphic Tee

adidas Originals Archive Graphic Tee
adidas Originals Archive Graphic Tee

Wil je graag je outfit een sportieve en trendy uitstraling geven? Bekijk dan eens de adidas Originals Archive Graphic Tee! Met zijn opvallende grafische print en klassieke pasvorm voegt dit adidas T-shirt een vleugje urban flair toe aan elke look.

Daarnaast zorgt het lichte katoenen materiaal van het T-shirt voor een comfortabele en ademende pasvorm. Of je nu een wandeling maakt, een sportieve activiteit onderneemt of gewoon geniet van een ontspannen dagje uit, dit T-shirt houd je koel en comfortabel.

Patta Salsa T-shirt

Patta Salsa T-shirt
Patta Salsa T-shirt

Meer elegantie en stijl voeg je aan je outfit toe met het Patta Salsa T-shirt. Dankzij het eenvoudige zwarte design en subtiele Patta logo op de borst kun je het eenvoudig combineren met andere kledingstukken. Verder wordt het minimalistische ontwerp gecombineerd met een uitdagende graphic op de rug.

Het Patta T-shirt kun je op verschillende manieren stylen. Combineer het bijvoorbeeld met een paar chino shorts en sneakers voor een casual en relaxte zomerlook. Of draag het onder een jacket met baggy jeans voor een meer geklede en trendy outfit.

Shorts

Naast T-shirts, zijn shorts een onmisbaar kledingstuk dat perfect past bij de zomerse vibes. Ze bieden namelijk een comfortabele en luchtige optie om je koel te houden tijdens warme dagen. Bij de Footshop zomercollectie vind je shorts in allerlei stijlen, lengtes en materialen, waardoor er voor iedereen wel iets is!

Calvin Klein Jeans Regular Shorts

Calvin Klein Jeans Regular Shorts
Calvin Klein Jeans Regular Shorts

Met zijn klassieke ontwerp en frisse kleur voegt de Calvin Klein Jeans Regular Shorts een vleugje stijl en veelzijdigheid toe aan je zomergarderobe. De blauwe kleur van de short straalt een frisse en levendige uitstraling uit, die naadloos past bij de vrolijke sfeer van de zomer. Het is gemakkelijk te combineren met verschillende bovenkleding en schoenen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je eigen stijl te creëren.

Daarnaast zijn de Calvin Klein shorts gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel en ademend is, en voor bewegingsvrijheid en gemak zorgt tijdens je zomerse activiteiten.

Daily Paper Rener Shorts

Daily Paper Rener Shorts
Daily Paper Rener Shorts

Wat speelsheid toevoegen aan je zomercollectie? Kijk dan eens naar deze Daily Paper Rener Shorts! De hushed pink kleur van de short straalt een frisse en vrouwelijke uitstraling uit die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken en accessoires.

Combineer de broek bijvoorbeeld met een trendy crop top en sneakers voor een relaxte en modieuze look, of ga voor een chique uitstraling met een blouse en sandalen.

Nike Life Woven P44 Cargo Shorts

Nike Life Woven P44 Cargo Shorts
Nike Life Woven P44 Cargo Shorts

Ook de Nike Life Woven P44 Cargo Shorts zijn een perfecte keuze voor een zomerse outfit. Met hun stoere en functionele ontwerp creëer je eenvoudig een avontuurlijke look. Zo straalt de oil green kleur van de shorts een stoere en natuurlijke uitstraling uit, waardoor ze perfect passen bij de zomerse vibes. De witte details voegen daarnaast een fris en contrasterend element toe aan de look.

Met de handige cargo zakken bieden deze shorts bovendien voldoende opbergruimte voor al je zomerse benodigdheden, zoals je telefoon, portemonnee en sleutels. Dit maakt ze niet alleen stijlvol, maar ook praktisch voor allerlei zomerse activiteiten, zoals festivals, wandelingen of dagjes uit.

Broeken

Hoewel shorts misschien wel de meest voor de hand liggende keuze zijn voor warm weer, bieden broeken een stijlvol alternatief. Daarnaast bieden broeken de flexibiliteit om zowel overdag als ’s avonds gedragen te worden. Voor een zomerse dag kun je kiezen voor een lichte broek met een vrolijk patroon, terwijl een elegante broek ’s avonds perfect is voor een chique zomerfeest.

Carhartt WIP Council Pant

Carhartt WIP Council Pant
Carhartt WIP Council Pant

Een ander geweldig item uit de Footshop zomercollectie is de Carhartt WIP Council Pant. De Ammonite Rinsed kleur heeft een rustige en natuurlijke uitstraling, waardoor de broek gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken en accessoires.

Combineer het bijvoorbeeld met een eenvoudig T-shirt en sneakers voor een relaxte en casual zomerlook, of kleed het op een nette blouse en sandalen voor een meer geklede outfit.

Stüssy Ripstop Cargo Beach Pant

Stüssy Ripstop Cargo Beach Pant
Stüssy Ripstop Cargo Beach Pant

Een perfecte broek voor de zomerse vibes is deze broek in bruine kleur, wat een natuurlijke en avontuurlijke uitstraling heeft. Naast stijl biedt de Stüssy Ripstop Cargo Beach Pant ook functionaliteit. Het cargodesign met meerdere zakken biedt voldoende opbergruimte voor je zomerse benodigdheden zoals je telefoon, portemonnee, zonnebril en sleutels. Ideaal voor een dagje op een festival of in de stad!

Stüssy Ripstop Surplus Cargo Pant

Stüssy Ripstop Surplus Cargo Pant
Stüssy Ripstop Surplus Cargo Pant

De laatste must-have broek voor je zomercollectie is de Stüssy Ripstop Surplus Cargo Pant. Gemaakt van duurzaam rip-stop materiaal, is deze cargo broek bestand tegen slijtage en biedt het tegelijkertijd een lichtgewicht en ademend gevoel, zelfs op zomerse dagen!

Deze zwarte Stüssy cargo broek geeft je daarnaast de flexibiliteit om je eigen persoonlijke stijl te creëren en een moeiteloos stoere uitstraling te bereiken.

Truien en hoodies

Truien en hoodies zijn misschien niet het eerste waar je aan denkt bij zomerse kleding, maar ze kunnen eigenlijk verrassend goed passen bij de warmere seizoenen. Zo kunnen zomeravonden soms wat koeler zijn, vooral als je buiten bent. Een trui of hoodie is dan ideaal voor zomerse nachten op het strand, tijdens kampeertrips of gezellige avonden buiten.

Maar daarnaast kunnen truien en hoodies ook een stijlvolle toevoeging zijn aan je zomerse outfit. De items in de Footshop zomercollectie zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en stijlen, waardoor je eindeloos kunt mixen en matchen.

Carhartt WIP Hooded Nelson Sweat

Carhartt WIP Hooded Nelson Sweat
Carhartt WIP Hooded Nelson Sweat

Met zijn comfortabele pasvorm, beschermende capuchon tegen de zon en stijlvolle uitstraling voegt deze hoodie net dat beetje extra toe aan je zomerlooks. Bovendien is de Carhartt WIP hoodie gemaakt van hoge kwaliteit, waardoor je het seizoen na seizoen kunt dragen. Ook nog eens erg duurzaam dus!

Stüssy Hairy Plaid Cardigan Trui

Stüssy Hairy Plaid Cardigan Trui
Stüssy Hairy Plaid Cardigan Trui

Deze Stüssy Hairy Plaid Cardigan Trui heeft veel te bieden voor de zomer. Het is gemaakt van zacht en luchtig materiaal dat je niet alleen warm houdt als het ’s avonds afkoelt, maar ook ademend genoeg is om comfortabel te dragen tijden warme zomerdagen.

Ook kun je het gemakkelijk aan- en uittrekken, afhankelijk van de temperatuur en situatie. Het is dus een enorm handig kledingstuk om bij je te hebben voor bijvoorbeeld zomerse picknicks, strandwandelingen of koele zomeravonden!

adidas Crew Sweatshirt

adidas Crew Sweatshirt
adidas Crew Sweatshirt

Met zijn comfortabele pasvorm, stijlvolle uitstraling en sportieve vibes voegt deze adidas Crew trui net dat beetje extra toe aan je zomerlooks. Ook zorgt de veelzijdige donkere kleurencombinatie ervoor dat je het gemakkelijk kunt combineren met andere kledingstukken.

Combineer het bijvoorbeeld met een paar shorts en sneakers voor een casual en trendy outfit. Perfect voor een dagje in de stad of een ontspannen uitje naar het park!

Jassen

Jassen kunnen een veelzijdig en praktisch kledingstuk zijn dat goed past bij de zomer. Ze bieden bescherming, stijl en comfort, waardoor je er trendy en zorgeloos uit kunt zien. Zelfs tijdens de warmste dagen. Dus aarzel niet om een lichte jas uit de Footshop zomercollectie toe te voegen aan je zomergarderobe en maak van elke outfit een fashion statement!

Stüssy Coach Long Sleeve Shirt

Stüssy Coach Long Sleeve Shirt
Stüssy Coach Long Sleeve Shirt

De veelzijdigheid van de Stüssy Coach Long Sleeve Shirt in camo printmaakt het een must-have voor de zomer. Zo kan het worden gedragen als een opzichzelfstaand kledingstuk of worden gelaagd over een T-shirt voor een meer gelaagde look. Daarnaast bieden de lange mouwen bescherming tegen de zon en kunnen ze opgerold worden voor een meer casual en verkoelend effect.

Perfect dus voor een dagje uit met vrienden of een ontspannen zomerfeest!

Awake NY x Carhartt WIP OG Active Jacket

Awake NY x Carhartt WIP OG Active Jacket
Awake NY x Carhartt WIP OG Active Jacket

Deze jacket combineert de streetwear esthetiek van Awake NY met de hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit van Carthartt WIP. Het resultaat is een stijlvol en functioneel kledingstuk dat een unieke uitstraling geeft aan je zomerse look.

Ook voegt het Hamilton Brown kleurenschema een vleugje stijl en veelzijdigheid toe aan je outfit. Hierdoor kun je de Awake NY x Carhartt WIP OG Active Jacket gemakkelijk combineren met andere kledingstukken.

Carhartt WIP OG Santa FE Jacket

Carhartt WIP OG Santa FE Jacket
Carhartt WIP OG Santa FE Jacket

Wil je graag een frisse en stijlvolle uitstraling geven aan je outfit? Kies dan voor de Carhartt WIP OG Santa FE Jacket! Bovendien zijn de kleuren Piscine en Psicine Faded en het tijdloze design geschikt voor zowel mannen als vrouwen! Het is een statement piece om je outfit compleet te maken.

Accessoires

Accessoires voegen stijl, functionaliteit en persoonlijkheid toe, waardoor je er trendy en verzorgd uitziet. Zelfs tijdens de warmste dagen! Experimenteer met verschillende accessoires uit de Footshop zomercollectie en ontdek de perfecte finishing touch voor je zomerlooks.

New Era Cap

New Era Los Angeles Dodgers Cap
New Era Los Angeles Dodgers Cap
New Era Los Angeles Dodgers Cap

Ten eerste zijn petten de perfecte aanvulling op je zomerse outfit. Ze bieden niet alleen bescherming tegen de felle zon, maar voegen ook een stijlvolle en sportieve touch toe aan je look.

Naast hun praktische functie zijn de New Era Los Angeles Dodgers petten ook een fashion statement. Ze komen in verschillende stijlen, kleuren en materialen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je persoonlijke stijl uit te drukken.

Daily Paper Tote Bag en Carhartt WIP Towel & Beach Paddle Game

Daily Paper Tote Bag
Carhartt WIP Tamas Packable Towel
Carhartt WIP Tamas Beach Paddle Game

Tijdens de zomermaanden zijn we vaak onderweg naar het strand, parkeren of andere buitenactiviteiten. De Daily Paper Renton Tote Bag biedt voldoende ruimte om al je zomerse benodigdheden mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan de Carhartt WIP Tamas Packable Towel of Beach Paddle Game!

Ook voegt de Daily Paper Tote Bag een modieuze touch toe aan je zomerse outfit. Het strakke en minimalistische design past perfect bij de zomerse esthetiek en geeft je look een eigentijdse uitstraling.

Oakley Zonnebrillen

Oakley Gascan Sunglasses X-Silver
Oakley EyeJacket Redux Sunglasses Planet X

Tot slot de Oakley zonnebrillen. Met hun innovatieve technologie en stijlvolle ontwerpen bieden ze niet alleen bescherming tegen de zon, maar voegen ze ook een vleugje coolness toe aan je outfit.

Zo heeft de Oakley EyeJacket Redux Sunglasses Planet X met zijn opvallende rode montuur een futuristische uitstraling en geeft het je een gedurgde en edgy look. De Oakley Gascan Sunglasses X-Silver is aan de andere kant voorzien van strakke lijnen en een robuust frame, wat perfect past bij elke zomerse outfit.

Dit waren onze favoriete items uit de Footshop zomercollectie. We hopen dat deze tips je hebben geholpen bij het samenstellen van een geweldige zomeroutfit. Wil je graag meer kleding inspiratie opdoen? Bekijk dan ook zeker onze style guides!