Skip to content
Brand

Back to school: populaire adidas kindersneakers en meer

3 september 2023 11:41
Back to school: populaire adidas kindersneakers en meer

Helaas is de zomervakantie bijna weer voorbij. Om het nieuwe schooljaar goed te beginnen, heb je niet alleen boeken en nieuwe schoolspullen nodig, maar ook de juiste sneakers, apparel en accessoires. Laten we eens kijken naar enkele populaire adidas kids sneakers en essentials die er niet alleen cool uitzien, maar ook comfort en duurzaamheid bieden.

1. adidas Ozelle Running

De adidas Ozelle hardloopsneaker is een unisex kindersneaker. De bovenkant van de sneaker heeft een klittenbandsluiting, de rest wordt op zijn plaats gehouden door elastische veters. Het bovenwerk is gemaakt van mesh en nubuck overlays. De Cloudfoam binnenzool maakt de Ozelle heel comfortabel en de perfecte metgezel voor het dagelijkse leven.

Je kunt deze adidas Ozelle hardloopsneakers op de eerste schooldag goed stylen met deze items:

2. adidas Swift Run 22

De adidas Swift Run 22 is verkrijgbaar in de maten 28-35. De sneaker is geïnspireerd op de typische adidas hardloopstijlen en is comfortabel dankzij de EVA tussenzool. Het bovenwerk is gemaakt van minstens 50% gerecycled materiaal. Win-Win!

Combineer de adidas Swift Run 22 met een stijlvol studentenjack en een bijpassende rugzak voor het nieuwe schooljaar:

3. adidas ZX 22

Deze sneaker is super stijlvol en super comfortabel tegelijk. Naast de witte kleur kun je deze sneaker ook in volledig zwart vinden. De veters zijn reflecterend en de 3-Stripes zorgen voor een coole touch.

Witte kindersneakers kunnen met alles worden gecombineerd. Maar deze twee stukken passen bijzonder goed bij de kick:

4. Response Super 3.0

Van het ademende bovenwerk van mesh tot de kleurrijke details op de Bounce-middenzool, deze sneaker voor kinderen en tieners houdt je gegarandeerd comfortabel. Behalve voor school is deze kick ook geschikt om mee te sporten.

Deze twee kledingstukken van adidas passen bijzonder goed bij de Response Super 3.0:

5. adidas Nizza Platform

Deze adidas Nice voor kinderen en tieners geeft je veel positieve vibraties. De 3-Stripes in felle kleuren brengen je in een goed humeur. En met de kleurrijke kralen kun je je eigen touch aan de schoen geven. De plateauzool tilt je stijl naar een hoger niveau en de rubberen teenbescherming en gevulcaniseerde buitenzool garanderen ultiem comfort.

Zat er niets voor je tussen? Neem dan zelf nog een kijkje op de adidas website! Daar vind je een grote selectie trendy kindersneakers, maar ook praktische accessoires en chique kleding voor de start van het schooljaar of welk avontuur dan ook!

Lees meer van dit soort artikelen in ons sneaker nieuws.