Skip to content
Newsfeed

Back To Reality sale bij Sneakersnstuff met kortingscode

19 augustus 2022 10:45
Back To Reality sale bij Sneakersnstuff met kortingscode

Bij Sneakersnstuff profiteer je tijdens de Back To Reality sale van kortingen op verschillende sneakers. Met de kortingscode BTR25 profiteer je van maar liefst 25% korting op jouw favoriete sneakers. Met verschillende Air Jordan 1’s, Off-White collabs en Dunk Low’s zit er voor iedereen wel iets tussen. De sale loopt tot maandag 21 augustus 2022 23:59 uur.

De vakantie is bijna afgelopen en het ‘normale’ leven begint bijna weer. Met de Back To Reality sale komt Sneakersnstuff met de beste picks voor jouw eerste school- of kantoordag. Van vrijdag 19 augustus tot maandag 21 augustus 2022 23:59 uur vind je een hoop bijzondere sneakers in de sale.

Met modellen als de Air Trainer 1 x CACT.US CORP, Nike Air Max 1 ‘Madder Root’ en de Air Jordan 3 Retro ‘Neapolitan’ in de collectie, is dit zeker een sale die je niet wilt missen. Voeg de kortingscode BTR25 toe tijdens het afrekenen van je winkelmandje en profiteer van 25% korting.

De sale loopt tot maandag 21 augustus 23:59 uur, dus wees er snel bij. De kortingscode BTR25 is op geselecteerde items toe te passen. Klik op de knop hieronder om de items uit de Sneakersnstuff sale te bekijken. Vergeet Sneakerjagers niet te volgen op Instagram en blijf up-to-date over nieuwsberichten zoals deze.