Skip to content
Newsfeed

Aminé komt met een New Balance collab

1 juni 2023 07:46
Aminé komt met een New Balance collab

Rapper Aminé komt in 2023 met zijn eerste New Balance collab. De artiest is sinds 2022 ambassadeur van het in Boston gevestigde merk. Op zijn Instagram-account teasde hij zijn eerste collab met New Balance. Het is nog niet duidelijk wel silhouet een make-over gaat krijgen.

Aminé is een rapper uit Portland, bekend van nummers als ‘Spice Girl’, ‘Caroline’ en ‘Reel It In’. Recent kwam de artiest met het album ‘Kaytraminé’, in samenwerking met de producer Kaytranada. Nu lijkt het erop dat hij zijn eigen sneaker krijgt bij New Balance.

Het was slechts een kwestie van tijd voordat New Balance en Aminé met een eigen sneaker zouden komen. Aminé is in de afgelopen maanden verschenen in verschillende campagnes van New Balance en het merk heeft in 2022 en 2023 geëxperimenteerd met andere artiesten als Action Bronson en Jack Harlow.

Het is nog onduidelijk welk New Balance model er gebruikt zal worden. De rapper is al vaker gezien in de New Balance 990v3, 2002R en 992, dus de kans is groot dat een van deze silhouetten ook zal verschijnen in de collab. In de promo video is de rapper te zien voor een groot bord met de tekst “A Kid From Portland Has His Own Sneaker”, wat hint naar zijn geboorteplaats.

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates betreffende release.