Skip to content
Newsfeed

Out now: Air Jordan Hex Mule in een all-red colorway

6 mei 2023 14:14
Out now: Air Jordan Hex Mule in een all-red colorway

Het lijkt erop dat slides dé sneakers voor de zomer zijn en rood is de beste kleur voor de zomerse stappers. De Air Jordan Hex Mule SP WMNS ‘Red’ is eindelijk gearriveerd. Na het succes van de Billie Eilish x Air Jordan Hex Mule SP ‘Black’ en de Air Jordan Hex Mule SP ‘Light Silver’ heeft Jordan besloten om de slide terug te brengen voor een derde ronde. De sneaker nu verkrijgbaar bij Nike en geselecteerde retailers.

Deze gedurfde nieuwe colorway van de Jordan Hex Mule is zeker iets om in de gaten te houden en een goede aanwinst voor het zomerseizoen. Het bovenwerk heeft een ‘University Red’ make-over gekregen. Het bio-schuim bovenwerk heeft kleine gaatjes die ervoor zorgen dat het model kan ademen. Jumpman brandings zijn terug te vinden op de binnenzool en aan de buitenkant van de slide.

Bekijk de officiële afbeeldingen van de nieuwe slide hieronder en neem een kijkje naar de vorige modellen. Als je op de hoogte wilt blijven van releases zoals deze, zorg er dan voor dat je onze nieuwspagina bekijkt. En terwijl je toch bezig bent, bekijk ook onze Sneakerjagers Instagram voor meer sneaker content.