Skip to content
Newsfeed

Air Jordan 3 ‘White Cement’ maakt in 2023 zijn comeback

30 mei 2022 15:00
Air Jordan 3 ‘White Cement’ maakt in 2023 zijn comeback

De welbekende Air Jordan 3 ‘White Cement’ maakt in 2023 zijn comeback. Het Nike model viert in 2023 zijn 35th Anniversary en doet dit met de comeback van deze iconische colorway. Wanneer de ‘White Cement’ precies gereleased wordt, is nog onbekend.

De ‘White Cement’ is misschien een wel van de meest bekende colorways van de Air Jordan 3. Het Air Jordan 3 model werd in 1988 voor het eerst geïntroduceerd. De sneaker is ontworpen door Tinker Hatfield, bekend ontwerper bij Nike. Dit was ook de eerste Air Jordan die een Air Unit kreeg.

In de afgelopen jaren heeft het model verschillende colorway gekregen, waaronder de ‘White Cement’. Dit paartje heeft de bekende ‘elephant print’ op de mudguard. Dit patroon is kenmerkend geworden voor de Air Jordan 3 en verscheen ook op colorways zoals de ‘Black Cement’ en de ‘True Blue’.

Nu maakt de ‘White Cement’ zijn terugkeer en wordt de sneaker in 2023 opnieuw uitgebracht. De sneaker heeft een witte upper en heeft rode details op de tong. De mudguard kleurt grijs en heeft de elephant print gekregen. Op de tong is het Jumpman logo gezet, deze kleurt hier rood.

Ook de veterogen hebben een rode kleur gekregen en geven de sneaker een opvallende twist. Op de hiel is het Nike Air logo gezet. Er zijn nog geen officiële beelden van de nieuwe variant opgedoken, maar hoogstwaarschijnlijk behoudt deze classic zijn bekende look. De foto hieronder is een mock-up en toont hoe het model er waarschijnlijk uit komt te zien.

We kunnen de Air Jordan 3 ‘White Cement’ begin 2023 verwachten. Ook zal het model in full-family sizing gedropt worden. Houdt onze nieuwspagina in de gaten en blijf up-to-date.

Air Jordan 3 White Cement