Skip to content
Newsfeed

Eerste beelden van de Air Jordan 2 ‘Fire Red’ – 2023

23 mei 2023 19:00
Eerste beelden van de Air Jordan 2 ‘Fire Red’  –  2023


Als Jordan je nog niet genoeg opties heeft gegeven als het gaat om de kleurstelling van de Air Jordan 2 om uit te kiezen, komt er weer een nieuwe variant. De komende colorway haalt zijn inspiratie uit de classic ‘Fire Red’ colorway en komt met ‘Fir Green’ details. De Air Jordan 2 ‘Fire Red’ wordt eind 2023 verwacht.

De kleurcombinatie van de kleuren wit, rood en groen, waarbij het bovenwerk voornamelijk wit kleurt, kan een subtiele hint zijn naar de Italiaanse vlag. Italië is namelijk het land waar de twee kleurstellingen zijn uitgebracht. De upper is gemaakt van getrommeld leer en wordt vergezeld door leren overlays.

De kleur ‘Fire Red’ is te vinden in de voering van de schoen, op het logo op de tong, op het element bij de hiel en het achterste deel van de buitenzool. De kleur ‘Fir Green’ komt terug op de hiel en als lining op het middenpaneel. Als finishing touch heeft de sneaker een off-white middenzool die het paar een retro look geeft.

De Air Jordan 2 colorway wordt verwacht op 18 november 2023 via de SNKRS-app en geselecteerde retailers. Als je op de hoogte wilt blijven van meer details, neem dan een kijkje op onze Sneakerjagers nieuwspagina.