Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ wordt pas verwacht in november

20 oktober 2020 09:53
De Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ wordt pas verwacht in november

Maanden geleden kwamen de eerste beelden van de Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ naar buiten. De colorway werd al snel vergeleken met de Air Jordan 1 High Travis Scott, aangezien de twee dezelfde kleur en materiaal gebruikten. De Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ colorway release stond gepland voor eind oktober, maar is helaas uitgesteld naar volgende maand.

De Air Jordan 1 High kwam voor het eerst uit in 1985 in de legendarische ‘Bred’ colorway, ook wel de ‘Banned’ colorway genoemd. Op de Nike Air Ship zat namelijk origineel de ‘Bred’ colorway, maar omdat er te weinig wit op de sneaker zat werd deze gebanned. In de jaren 90 was de Air Jordan 1 niet erg populair en kon je een paartje makkelijk vinden in een outlet voor €60,-. Nu is dat niet meer te bedenken en is bijna elke colorway voor de Air Jordan 1 High binnen no-time uitverkocht.

Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ | 555088-105

De colorblocking van de Dark Mocha colorway is hetzelfde als de Black Toe colorway. De basis van de sneaker is gemaakt van sail gekleurd leer met zwart lederen overlays op de mudguard en eyestays. De onderkant van de hiel en het gebied rondom de enkel zijn gemaakt van suède en hebben de Dark Mocha kleur. Het bovenwerk wordt afgesloten door een zwarte Swoosh en zwart Jordan Wings logo op de enkel. Onder het bovenwerk bevind zich een witte midsole gecombineerd met een zwarte outsole. Benieuwd naar alle details? Check onze unboxing hieronder!

Release

De Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ staat nu gepland op vrijdag 20 november om 09:00 uur en zal o.a. verkrijgbaar zijn bij Nike voor een prijs van €160,-. Bekijk hieronder de shots die wij alvast hebben kunnen maken van de Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’. Om op de hoogte te blijven van nieuwste releases en het laatste sneakernieuws, check je de Sneakerjagers releasekalender, volg onze socials of download je de Sneakerjagers app. Zo mis je nooit een release!

Air Jordan 1 High 'Dark Mocha'

555088-105 · Prijs vanaf €304,-

Naar alle aanbieders
 Air Jordan 1 High 'Dark Mocha'
 Air Jordan 1 High 'Dark Mocha'
 Air Jordan 1 High 'Dark Mocha'
Images by Sneakerjagers