Skip to content
Newsfeed

AFEW viert 10 jaar ‘KOI’ met nieuw model

20 mei 2022 22:02
AFEW viert 10 jaar ‘KOI’ met nieuw model

Het is alweer een decennia geleden dat AFEW samenwerkte met ASICS aan de ‘KOI’ GEL-LYTE III. Ter viering van Japan dag en het 10-jarig jubileum heeft de sneaker boetiek uit Düsseldorf een ‘KOI’ colorway van de Yamasura gemaakt. Dit is een sneaker model dat AFEW zelf produceert. De Yamasura ‘Koi’ is een one-of-one handgemaakte sneaker en zal dus geen officiële release krijgen.

Het kleurenpalet van de nieuwe Yamasura ‘Koi’ is hetzelfde als die van de originele samenwerking met ASICS. Deze kleuren zijn rood, grijs en marineblauw. De Yamasura ‘KOI’ is ook ontworpen in de werkplaats van Rolf Rainer. Op deze plek is de GEL-LYTE III ‘KOI’ tien jaar geleden ook gecreëerd.

Wat gelijk opvalt is het roodgekleurde suède op de neus, hak en kraag van de schoen. Verder heeft de sneaker een kleurig suède op de rest van de overlays. Het middenpaneel is gemaakt van wit nubuck waarop het logo van Yamasura te vinden is in leer dat marineblauw kleurt.

De Yamasura ‘Koi’ is een handgemaakte sneaker en er bestaat maar èèn exemplaar van. De sneaker zal geen officiële release krijgen. Het paartje zal wel op 21 mei 2022 te zien zijn in de Threelittlebirds bar in Düsseldorf.

Hou vooral onze nieuwspagina en Instagram in de gaten voor dagelijks updates over de nieuwste aankomende collabs.

afew koi yamasura
afew koi yamasura
afew koi yamasura
afew koi yamasura