Skip to content
Upcoming

adidas ZX8000 belooft in ‘Glory Pink’ colorway te verschijnen

3 juni 2020 20:45
adidas ZX8000 belooft in ‘Glory Pink’ colorway te verschijnen

adidas-liefhebbers opgelet! Inmiddels weten we door de vele releases en nieuwe colorways op de Superstars vanwege het jubileum dat de ogen gericht zijn op de Superstars. Nu brengt het merk daar verandering in, want hoe kunnen we de adidas ZX8000 vergeten? Er zijn al meerdere colorways uitgebracht, maar toch is er eentje die er uit springt. Natuurlijk de ‘Glory Pink’ colorway! En de sneaker belooft ook veel sneller te droppen dan je denkt, geruchten gaan dat het paar in juli zal droppen. Lees dus snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

adidas ZX8000 ‘Glory Pink’ | FX3940

Er zullen nog meer bijzondere colorways verschijnen als de langverwachte ‘Vapor Pink’ en de bekende samenwerking met G-SNK-3, maar eerst is het tijd voor de ‘Glory Pink’. Dit paar is iets meer bescheiden en ingetogen in vergelijking met de andere twee. Maar het is goed in evenwicht, waar de sneaker de levendigheid mist wordt er gecompenseerd met elegante afwerkingen. Een hoogglans blauw bovenwerk van textiel blijft licht dankzij de witte zool eenheden. En natuurlijk de schare witte overlays. Dat laatste komt terug bij de teen, de oogjes en achterkant in een ultra-pluche suede stof. Dit wordt vergezeld door dezelfde stof in zachtroze op het middenstuk. Een bijpassende roze tint is geplaatst op de oogjes. Het cleane design wordt afgesloten met de toevoeging van opvallende blauwe branding.

Release info

Dit heerlijke paar zal dus al sneller droppen dat je denkt. De adidas ZX8000 Glory Pink zal verwacht worden in juli dit jaar, maar een exacte datum staat nog niet vast. De heerlijke colorway zal dan natuurlijk verkrijgbaar zijn bij adidas en adidas retailers. Ze zullen dan verkrijgbaar zijn vanaf 120,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

adidas ZX8000 'Blue/Pink'

FX3940 · Prijs vanaf €316,-

Naar alle aanbieders
Images by: adidas