Skip to content
Newsfeed

adidas zet YEEZY restock voort in maart 2024

22 februari 2024 16:22
adidas zet YEEZY restock voort in maart 2024

Hoewel Kanye, ook wel bekend als Ye, recentelijk veel aandacht heeft getrokken met zijn nieuwe album in samenwerking met Ty Dolla $ign ‘Vultures 1’, de Super Bowl commercial en de $20 YEEZY Pods, is het een tijdje stil geweest rond adidas. Recent nieuws van adidas onthult echter dat ze eindelijk de laatste voorraad YEEZY sneakers in maart 2024 zullen verkopen. Alle details over deze YEEZY restock vind je hieronder!

Dit markeert de derde restock van YEEZY sneakers door adidas, wat eigenlijk de uitgestelde lancering in november had moeten zijn. Het is een vervolg op twee zeer succesvolle restocks in 2023, die volgens adidas zelf meer dan 270 miljoen dollar hebben gegenereerd.

De adidas YEEZY 2024 restock omvat opnieuw diverse colorways van populaire modellen. Daarbij kun je denken aan de YEEZY Slide, YEEZY 500 en YEEZY Foam Runner. Op het moment is het nog niet bevestigd of retailers betrokken zullen zijn bij deze release. Wel is deze kans zeker aanwezig, doordat retailers voorraden ontvingen bij de laatste release in augustus.

Volgens de laatste geruchten zal de YEEZY restock gedurende de hele maand maart 2024 plaatsvinden, specifiek van 7 t/m 31 maart.

Houd de releasekalender in de gaten voor een compleet overzicht van alle modellen, beschikbare maten en retailers!