Skip to content
Staff Picks

adidas verlengt zijn Cyber Monday sale tot 1 december

30 november 2021 15:21
adidas verlengt zijn Cyber Monday sale tot 1 december

De Cyber Monday sale bij adidas is verlengd! Dit betekent dat je nog langer de tijd hebt om de tofste adidas items te scoren met hoge kortingen. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 50%.

Daarnaast ontvang je ook nog is 20% extra korting met de kortingscode EXTRA20. De sale eindigt op 1 december 23:59 uur en om je een beetje op weg te helpen, hebben wij onze favoriete deals voor je op een rijtje gezet.

1. adidas Forum Low ‘Dracula’ | GW8841

adidas Forum Low
Cyber Monday sale adidas

De adidas Forum Low is één van onze favoriete modellen en mag niet ontbreken in onze favoriete deals. Zo starten wij onze rijtje met dit opmerkelijk paartje. De schoen is onderdeel van het ‘Monsters’ pack voor Halloween en is volledig geïnspireerd op Dracula.

2. adidas Ozelia | H04269

adidas ozelia
Cyber Monday sale adidas

De adidas Ozelia is een opvallend paartje en is ook te scoren tijdens de Cyber Monday sale. De schoen combineert een futuristisch look met een gestroomlijnd en monochroom design. Dit paartje is helemaal in het wit gezet en heeft reflecterende accenten gekregen.

3. Adicolor Classics Trefoil Hoodie

adicolor classics trefoil hoodie

Een goede hoodie is een must. Deze adidas Trefoil hoodie is gemaakt van katoen en is ideaal voor de winter. Het item is volledig in het zwart gezet met het Trefoil logo aan de voorkant geprint.

4. Adicolor Classics Trainingsjack

Cyber Monday sale adidas

Een ander tof item uit de Cyber Monday sale, is dit bordeaux rode trainingsjack. Het item heeft een verhoogde kraag en is geïnspireerd op de adidas pakken uit de jaren 70. Combineer het jack met een bijpassende broek voor de ultieme vintage outfit!

5. adidas Mini Airliner Tas

adidas mini airliner schoudertas

Om je outfit helemaal compleet te maken, hebben wij dit toffe schoudertasje. De tas is gemaakt van gerecyclede materialen en door de fluweelzachte stof heeft het item een luxe uitstraling.

6. adidas Hoofddoek

adidas hoofddoek
Cyber Monday sale adidas

Met deze adidas Hoofddoek til jij je look naar een hoger niveau. Het item is gemaakt van zijdeachtige stof en de metallic 3-stripes sluiten mooi aan op het patroon. Daarnaast is het hoofddoek wijd genoeg om je hoofd en nek volledig te bedekken.

7. Adicolor Classics 3-Stripes Joggingbroek

adidas 3-stripes joggingbroek

Nu is het de beurt aan deze comfortabele joggingbroek. Het item is volledig grijs met de drie strepen van adidas op de broekspijpen gestikt. Daarnaast is het item ook gemaakt van gerecyclede materialen en fleece.

8. 2000 Luxe Open Hem Trainingsbroek

2000 luxe open hem trainingsbroek

Deze stijlvolle trainingsbroek neemt je terug naar het jaar 2000. Het item is geïnspireerd op de kledingstijl van artiesten uit deze tijd en heeft een retro-uitstraling. Op de rechterbeen staat ‘adidas’ met strasstenen gedrukt. Rock het item met een crop top en een toffe zonnebril voor de perfecte ’throwback’ look.

9. adidas Superstar Kids

adidas superstar kids
Cyber Monday sale adidas

Uiteraard mogen we ook de kleintjes niet vergeten. Deze stoere adidas Superstar heeft een zwarte basis met de drie strepen op het middenpaneel in het wit gezet. De schoenen zijn voorzien van een klittenband sluiting en is mooi te combineren bij iedere outfit.

10. adidas x Classic LEGO Sport Schoenen

adidas x LEGO
Cyber Monday sale adidas

Onze laatste favoriete deal uit de Cyber Monday sale van adidas, is deze opmerkelijke sportschoen in samenwerking met LEGO. Het paartje heeft een rood kleurenschema gekregen met elementen die naar LEGO verwijzen. Zo vind je op de hiel ronde nopjes die ook te vinden zijn op de bouwblokjes.

Dit waren een paar van onze favoriete deals uit de Cyber Monday sale van adidas. Natuurlijk kun je op de website van het Duitse merk nog een hele hoop toffe items vinden voor een laag prijsje.

Vergeet niet om de kortingscode EXTRA20 tijdens het afrekenen toe te voegen. Zo profiteer je van 20% extra korting op je bestelling. Wil je liever zelf door de Cyber Monday sale van adidas scrollen? Klik dan op de knop hieronder!