Skip to content
Brand

De adidas Mid-Season sale is hier

21 maart 2023 09:40
De adidas Mid-Season sale is hier

De lente staat echt voor de deur. Zonnige dagen, een lekker drankje aan het strand en natuurlijk de nieuwe voorjaarscollecties – nieuwe stijlen, nieuwe kleuren en natuurlijk deze Mid-season sale van adidas. Het merk met de drie strepen houdt een uitverkoop met kortingen die oplopen tot wel 40%. Berg je winterkleding op en bekijk onze picks uit de Mid-Season sale bij adidas.

Adicolor Neuclassics Hoodie

Verkrijgbaar in het zwart en in het wit, deze lightweight hoodie is perfect voor de late zomeravonden. Het item heeft een relaxed fit en komt met het Trefoil logo op de voorzijde. Stijl dit dan af met een loose-fit broek en je bent klaar om te gaan.

adidas

Terrex Swift R3 Gore-Tex Hiking Shoes

De Terrex Swift R-3 is perfect voor een mooie zomerwandeling en heeft een chunky look. Het model combineert diverse outdoor materialen die de schoen een chunky look geven. Zeker een sneaker die overwogen mag worden in jouw rotatie deze lente. Naast zwart is de sneaker ook in veel verschillende colorways verkrijgbaar.

adidas sportswear mission victory trousers

Licht materiaal, een wijde fit en uitlopende broekspijpen die het item een vintage look geven – deze broek verkoopt zichzelf. Loop langs de stranden of op straat met stijl en flair in deze broek.

Ultraboost 5 DNA Sneakers

Comfortabel en stijlvol, de Ultraboost heeft zeker een bepaalde hype. De comfort, het ontwerp en de stijl zijn niet veranderd. De witte colorway gemengd met ‘Core Black’ details geeft de sneaker een zomerse vibe waar je niet verkeerd mee kan gaan tijdens de zonnige dagen.

adidas sale

Graphic T-shirt

Dit karakteristieke grafische T-shirt van adidas is perfect voor de eerste zomerdagen. Met een paar tinten groenblauw op de kraag en de mouwen, die het t-shirt een retro vibe geven. Het item heeft een loose-fit en is gemakkelijk te combineren in diverse outfits.

adidas sale

Karlie Kloss sneaker XX92

Strak design met een futuristisch tintje – de Karlie Kloss XX92. Het veelzijdige silhouet van de sneaker zorgt ervoor dat hij onder elke outfit gedragen kan worden. Het bovenwerk is van canvas wat het de ideale sneaker maakt voor komend seizoen.

adidas sale

Classic Cotton Buckethat

Als je je outfit een beetje pit wilt geven, is dit vissershoedje de juiste keuze. Het helpt bij het vinden van een beetje schaduw op een zonnige dag en je ziet er nog goed uit ook. Verkrijgbaar in zwart en wit, perfect voor op een festival of gewoon voor een dagje zon of strand.

adidas sale

Rifta City Boy T-Shirt

Neem een adidas essential, geef er een draai aan en dit is wat je krijgt – een mooie pastelbruine kleur met enkele contrasterende elementen op de borst van het T-shirt. Gemaakt van zacht katoen, is dit een shirt waarin je er elke dag van de week goed en comfortabel in uitziet.

adidas sale

München Mig Schoenen

Voor de feestbeesten onder ons, maak je geen zorgen. Dit is de sneaker voor jou. Met deze adidas x FC Bayern collab heb je de perfecte zomersneaker om op los te gaan. Voor de sneaker heeft adidas gekozen voor een water- en bierbestendig bovenwerk. Dit in combinatie met een strakke look ben je met deze sneaker altijd klaar om te stappen tot in de late uurtjes.

adidas sale

All SZN Logomanie Collegiate Jacket

Een vintage-stijl varsity jack met kleuren die overal bij passen. Het item heeft een oversized fit en is gemaakt van 70% gerecycled materiaal. Je ziet er dus niet alleen goed uit, je helpt ook de natuur een beetje bij het dragen van dit jack.

adidas sale

Dit waren onze favoriete items die nu verkrijgbaar zijn in de mid-season sale bij adidas. Klik op de knop hieronder als je de volledige adidas sale wilt bekijken. Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste sneaker releases, sneaker nieuws en exclusieve kortingen, kun je onze gratis Sneakerjagers app downloaden.