Skip to content
Newsfeed

adidas kondigt verdere YEEZY restock aan

31 juli 2023 12:27
adidas kondigt verdere YEEZY restock aan

Onlangs kondigde adidas een verdere restock van hun YEEZY voorraad aan met een reeks bestaande producten. Deze zullen in fases gedurende de maand augustus 2023 over de hele wereld beschikbaar zijn. Lees daarom snel verder welke modellen je bij welke retailers binnenkort kunt scoren!

Net als bij de lancering in mei 2023, zal de tweede release ook producten bevatten die in 2022 zijn geïntroduceerd. Het assortiment zal bestaan uit een aantal van de populairste bestaande onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan de YEEZY BOOST 350 V2, 500 en 700, evenals de YEEZY SLIDE en FOAM RUNNER.

Daarnaast zal adidas ook bij deze YEEZY restock een aanzienlijk bedrag doneren aan geselecteerde organisaties die zich inzetten voor de bestrijding van discriminatie en haat, waaronder racisme en antisemitisme.

Naast de digitale platforms van adidas, waaronder de CONFIRMED app, adidas app en adidas.com, zullen deze keer ook geselecteerde adidas groothandelspartners deel uitmaken van deze release. Dit zal enkel via hun digitale platforms plaatsnemen.

Ben je van plan om in augustus 2023 een eigen YEEZY-paar te bemachtigen? Blijf dan up to date van het laatste nieuws over de restock met onze release kalender. We delen hier alle relevante updates, zodat je goed voorbereid kunt zijn op de release!