Skip to content
Staff Picks

adidas komt met speciale sneakers kortingscode

19 juli 2022 18:00
adidas komt met speciale sneakers kortingscode

adidas maakt het shoppen van nieuwe sneakers nog goedkoper met een speciale kortingscode. Met de code ‘SNEAKERS25‘ krijg je 25% korting op geselecteerde full price sneakers. Daar blijft het niet bij! Je krijgt ook nog eens 15% korting op geselecteerde outlet paartjes. De code is geldig tot het einde van het jaar 2022. Ja je leest het goed, je shopt dus het gehele jaar nog sneakers met korting bij adidas!

Aangezien het aanbod vrij groot is, hebben wij een overzicht gemaakt van onze favoriete sneakers. Hopelijk kunnen wij je op deze manier wat inspiratie geven. Mocht er toch niets voor je bij zitten, neem dan vooral zelf een kijkje op de website!

adidas sneakers

1. ZX 5K BOOST

We beginnen het overzicht met de ZX 5K BOOST, wat de naam al doet vermoeden is dat deze sneaker boost-demping bevat. Dit zorgt voor optimaal comfort. Ook heeft het ontwerp doorschijnende en reflecterende details die het futuristische design afmaken.

ZX 5K BOOST

2. FORUM BOLD

Als volgt de minimalistische maar toch opvallende Forum Bold. Door zijn witte kleur is het een basic schoen die overal bij gedragen kan worden. Met de platformzool wordt je outfit naar een hoger niveau getild.

forum bold

3. CONTINENTAL 80 STRIPES

De Continental 80 kan iedere dag gedragen worden, dit komt vooral door het zachte witte leer en de perforaties op de neus die je voeten lekker luchtig houden. Deze sneakers geven een echte sportieve look aan je outfit.

Continental 80 stripes

4. NITE JOGGER

Wat opvalt aan de Nite Jogger zijn de reflecterende details rondom de neus en de heel. Daarnaast bevat ook deze schoen een Boost-middenzool wat voor optimaal comfort zorgt.

Nite jogger

5. ASTIR

De Astir staat helemaal in het teken van zelfexpressie. De sneaker bevat een subtiele mix van materialen en heeft oversized vetergaten wat een chic look geeft aan de schoen. Het mooiste van alles is dat de Astir deels gemaakt is van gereycyled materiaal, dus je bent ook nog eens milieubewust bezig met deze aankoop.

ASTIR

6. NIZZA

Met de Nizza kun je ieder avontuur aan, dit komt door de dikke stroeve zool. Het is een sneaker die geschikt is voor iedere plek en iedere gelegenheid. De combinatie van de kleuren zwart en wit zorgt dat de schoen bij iedere outfit past.

Nizza

7. OZWEEGO

De Ozweego bevat driedubbele demping, namelijk een EVA-middenzool met Adiprene en Adiprene+-demping. Waardoor je met deze aankoop in ieder geval zeker weet dat je comfortabel de dag doorkomt. Daarnaast zorgen de opvallende lijnen voor een stoere look.

Ozweego

8. RETROPY P9

De Retropy P9 is een sneaker die een goede combinatie is tussen retro en hardlooptech. De schoen ziet er modern uit en geeft net als de Ozweego een stoere touch aan elke outfit.

retropy p9

9. STAN SMITH

Natuurlijk kan de klassieker niet in dit overzicht ontbreken, daarom de Stan Smith. Wie kent dit model niet? De schoenen hebben nog altijd de iconische stijl, maar bevatten nu een vegan bovenwerk en daarnaast is de zool gemaakt van afval. Een bewuste keuze dus!

Stan smith

10. COURTIC

Last but not least, de Courtic! Een model wat geïnspireerd is op basketbal, skateboarden en aerobics. Het zachte luxe leer in combinatie met de belijning zorgt voor een relaxte look.

Om gebruik te maken van de kortingscode is het is van belang dat de code ‘SNEAKERS25‘ aan de winkelwagen wordt toegevoegd. De actie loopt tot het einde van het jaar 2022 via de website van adidas. Veel plezier met het shoppen van je nieuwe sneakers met veel korting!