Skip to content
Brand

50% korting op Seller Fees bij StockX

11 december 2021 12:00
50% korting op Seller Fees bij StockX

Trek jouw deadstock paartjes uit de kast want bij StockX krijg je tijdelijk 50% korting op de Seller Fees. Deze actie geldt vanaf zaterdag 11 december 16:00 uur tot zondag 12 december 16:00 uur en is alleen geldig op orders met een minimum van $175,00.

Wat is StockX?

StockX is een online marktplaats waar jij sneakers, streetwear, trading cards, tassen en elektronica kan kopen, maar ook verkopen. Van de zeldzaamste sneakers tot de meest unieke Pokémon kaarten. Je kan bijna alles wel op StockX vinden.

Deze artikelen online kopen brengt natuurlijk een risico met zich mee, want zijn ze wel 100% authentiek? Het team van deze online marktplaats inspecteert ieder item dat binnenkomt, waardoor jouw aankoop gegarandeerd echt is. Zodra de echtheid bevestigd is komt er een QR-code aan het item te hangen. Als je deze QR-code scant zie je dat het item authentiek is.

Bekijk de YouTube video hieronder om te weten hoe je wat op StockX kan verkopen.

Wat zijn Seller Fees?

De Seller Fees van StockX zijn gebaseerd op het aantal orders dat jij hebt verkocht. Per level sta jij een verschillend percentage van je omzet af als transactiekosten.

Als je begint met het verkopen van artikelen kom je gelijk terecht in level één. Je staat dan 10% van jouw omzet af. Verkoop jij drie items of haal jij een omzet van $500,00 per kwartaal? Dan kom je in level twee terecht en bedragen jouw Seller Fees 9,5%.

Wil jij minder transactiekosten betalen? Dan moet je simpelweg meer verkopen. Als je in level drie zit betaal je 9% aan StockX, maar dan moet je zes items per kwartaal verkopen of een omzet van $1500,00 halen. In level vier moet je minimaal vijfentwintig items per kwartaal verkopen of een omzet halen van $5000,00. Je draagt dan 8,5% af.

Het hoogste level is level vijf. In dit level verkoop je minstens tweehonderdvijftig items per kwartaal of haal je ieder kwartaal een omzet van $30.000,00. Jouw Seller Fees dalen dan naar 8%.

StockX Seller Fees
Image by StockX

StockX Seller Fee korting

Alleen tussen zaterdag 11 december 16:00 uur en zondag 12 december 16:00 uur hoef je maar 50% van de Seller Fees te betalen. Zo behoudt je het grootste deel van jouw eigen omzet. Deze actie geldt wereldwijd en is pas geldig vanaf een minimum bedrag van $175,00.

Zelfs als je nog nooit wat hebt verkocht op StockX is deze actie voordelig. De 10% transactiekosten daalt naar 5%. Voor de grootste verkopers is deze korting ook van belang. De 8% Seller Fee daalt naar 4%.

Biedt jouw nieuwste deadstock items aan of verlaag de prijs van jouw huidige aanbod om te profiteren van deze actie en het item zo snel mogelijk te verkopen. Wees er snel bij voordat de actie al voorbij is.


Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de sneaker wereld? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen, de releasekalender checken en tot en met 24 december meedoen aan onze dagelijkse giveaways van onze adventskalender.