Skip to content
Brand

Krijg tot 40% korting in de adidas Mid Season Sale

21 februari 2023 07:45
Krijg tot 40% korting in de adidas Mid Season Sale

Snel, snel, snel! adidas houdt een members only sale, de kortingen lopen op tot maar liefst 40%! Bekijk de geselecteerde items op de adidas outletpagina. De adidas sale is van start gegaan op 16 februari en loopt nog tot 24 februari 2023 23:59 uur.

Adicolor Heritage Now Longsleeve

Een iconische sportieve trui met een moderne tint. Deze Adicolor Heritage Now Longsleeve is geïnspireerd op retro polostijlen. Met glanzende adidas original logo’s over het gehele ontwerp. Geef je outfit wat kleur met deze longsleeve.

long sleeve
adidas
Vintage paars

Adidcolor classics waist cinch t-shirt

Perfect voor zowel een sportieve of een casual outfit. Dit t-shirt voldoet aan al jouw eisen. Het shirt heeft een losvallende pasvorm met een strakke taille. Om de look af te maken zijn de klassieke drie strepen op de mouwen aangebracht.

shirtsleeve
t shirt zwart

Adidas cargobroek

Een sportieve look gemixt met streetstyle. Deze adidas cargo is de perfecte sportbroek. De beige look zorgt voor kleur, die overal bij past.

cargobroek
cargobroek

Summer SST Short

Een kleurrijke look voor de zomerse dagen. Deze shorts komen in het ‘Acid Orange’ en in het ‘Dust Purple’. Je kan dus voor twee verschillende maar wel opvallende kleuren gaan. Met deze shorts kun je zonder enige twijfel je outfit wat kleur geven.

adidas sale
shorts oranje

Reclaim Knit trui

Comfort met een klein beetje dad vibes. Deze trui van zacht gebreid katoen combineert een opstaande kraag met een subtiel logo op de borst voor een klassieke stijl. Deze minimalistische trui kan overal bij.

knitwear blauw
adidas sale

NMD_V3

De doorzichtige details op deze versie van de adidas NMD zorgen voor een sportieve look en de BOOST-zool zorgt voor comfort. Daarnaast krijg je ook de kenmerkende middenzoolblokken van de NMD. Een stijlvolle maar toch sportieve look.

adidas sale
NMD

Linnen overhemd

Voor een luie dag op het strand kan dit linnen overhemd niet missen bij jouw garderobe. Dit luchtige linnen is perfect voor de warme dagen van de zomer. Met dit overhemd kan jij de zonnige dagen stijlvol doorkomen.

linnen overhemd
adidas sale

ZX 22 BOOST schoenen

Simpel, clean en ook nog eens comfortabel. Dit silhouet tovert een hardloopschoen om tot een clean, comfortabele sneaker die overal bij past. De BOOST-stukken in de EVA-middenzool zorgen voor het nodige comfort.

schoen
adidas sale

Tricot SST Trainingsjack

Is er een meer herkenbaar trainingsjack dan de SST van adidas? Het jack is overal gespot. Van films, sportvelden tot de straten. Het is een cultureel icoon die de test of time zonder enige twijfel heeft doorstaan. Ook jij kan schitteren in dit jack met de drie strepen.

jacka
adidas sale

Reveal allover print t-shirt longsleeve

Als je de Schotse kilt en een longsleeve van adidas combineert, dan is dit het resultaat. Een klassiek golvende ruitjesprint op een t-shirt van zacht katoen. Hoe je het ook draagt, je maakt zeker indruk met dit losvallende model.

long sleeve
Adidas sale

Dit is nog maar een kleine selectie van de adidas sale. Ga voor nog meer artikelen naar de outletpagina van adidas. Voor de leukste sneaker content check onze Instagram en als je het laatste sneaker news wil volgen klik dan op de knop hieronder.